Ο Ηλίας Μαστορέας νέος προπονητής των Μικτών!

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει και στην περίπτωση της επιλογής του νέου Ενωσιακού προπονητή από την ΕΠΣΜ, η λαϊκή ρύση βρήκε απόλυτη εφαρμογή.

Ο Ηλίας Μαστορέας είναι αυτός ο οποίος πήρε το χρίσμα της τεχνικής καθοδήγησης των Μικτών ομάδων της Μεσσηνίας, μια επιλογή που θα δικαιώσει τους ανθρώπους της Ένωσης τόσο για τις ικανότητες όσο και –επιπλέον όλων- το ήθος του ικανού προπονητή.

Η πρώτη άλλωστε δήλωσή του μέσω του λογαριασμού του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι χαρακτηριστική των αξιών που πρεσβεύει ως τεχνικός αλλά και άνθρωπος:
«Ένα καινούργιο ταξίδι ξεκινά στην προπονητική μου πορεία αυτή τη φορά σαν προπονητής στις μικτές ομάδες παίδων και νέων του νόμου μας. Τα παιδιά μας είναι ότι πιο πολύτιμο έχουμε, σε συνδυασμό με το πιο όμορφο και συναρπαστικό άθλημα, είναι το καλύτερο που μπορούσε να μου τύχει... Καλή ποδοσφαιρική σεζόν εύχομαι, μακρυά από τραυματισμούς σε όλους τους ποδοσφαιριστές...»

Ο 42χρονος προπονητής έχει εργαστεί στους πάγκους των Ηρακλή, Αίαντα, Απόλλωνα Καλ., Φαραί, Δόξας Καλ., Ολυμπιακού Καλ. και Σπερχογείας. Θα πιάσει άμεσα δουλειά μιας και την προσεχή εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές της συγκρότησης των ομάδων του Νομού.

878 views
Top