"Έπιασε...δουλειά" στις Μικτές ο Ηλίας Μαστορέας(φωτο)

Νέα σελίδα στις Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας, με τον Ηλία Μαστορέα να «πιάνει και τυπικά δουλειά», από το απόγευμα της Δευτέρας(12/9), μέσω της διεξαγωγής της πρώτης ημέρας προεπιλογών στο αθλητικό κέντρο της Ένωσης στον Κορδία.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης, έχοντας στο πλευρό του τα στελέχη της Ένωσης τα οποία ασχολούνται με τις Μικτές και συγκεκριμένα τους Άγγελο Γεωργόπουλο (Α΄ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Μικτών) και Ηλία Αλεξανδρόπουλο (υπεύθυνος Μικτών) αλλά και τον τεχνικό διευθυντή Άγγελο Σκαφιδά, καλωσόρισε στο νέο ποδοσφαιρικό του «σπίτι» τον κ. Μαστορέα και του ευχήθηκε καλή αρχή και επιτυχίες.

Και μπορεί το κλίμα να ήταν «ζεστό» λόγω της «πρώτης» του 43χρονου τεχνικού, που θα έχει στο πλευρό του τον Θόδωρο Ασημακόπουλο, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη η ελάχιστη παρουσία-συμμετοχή αθλητών στην προεπιλογή των παίδων. Μολονότι είχε ζητηθεί από 30 σωματεία της Καλαμάτας και άλλων περιοχών να «στείλουν» τους καλύτερους αθλητές τους μόλις τα τρία το έπραξαν στέλνοντας συνολικά 9 παιδιά για προπόνηση.

Αντιθέτως μεγάλη προσέλευση υπήρξε στους νέους όπου συμμετείχαν πάνω από 25 νεαροί αθλητές γεννημένοι τα έτη 2001 και 2002.

Το γεγονός της μικρής προσέλευσης δεν πέρασε ασχολίαστο από τους παρευρισκόμενους, κυρίως από τον, πάντοτε καυστικό, Άγγελο Σκαφιδά, που τόνισε ότι περίμενε διαφορετική εικόνα πετώντας το μπαλάκι στα σωματεία Σήμερα θα γίνει πιο καθαρή η εικόνα οπότε και αναμένεται η προπόνηση παιδιών που προέρχονται από μακρινές κυρίως περιοχές.

Πάντως,  ο νέος τεχνικός των Μικτών παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος, αφού εξήρε το έργο των προκατόχων του, δείχνοντας έτοιμος για δουλειά και εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του στο ταλέντο των νεαρών Μεσσήνιων παικτών.

859 views
Top