Ανακοίνωση-υπενθύμιση περί δελτίων πιστοποίησης προπονητών

Με αφορμή την έναρξη των πρωταθλημάτων της Α', το προσεχές Σαββατοκύριακο, και της Α1, το επόμενο, η ΕΠΣ Μεσσηνίας υπενθυμίζει στα σωματεία των εν λόγω πρωταθλημάτων την υποχρέωσή τους να απασχολούν προπονητή, ο οποίος να είναι κάτοχος ταυτότητας  προπονητή UEFA B ή ταυτότητας ΕΠΟ και μέλος Οικείου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΕΠΣ Μεσσηνίας ενόψει της έναρξης των πρωταθλημάτων της Α' και της Α1 Κατηγορίας υπενθυμίζει στα σωματεία δύναμής της που αγωνίζονται στην Α' και την Α1 Τοπική Κατηγορία ότι είναι υποχρεωμένα να απασχολούν προπονητή, ο οποίος είναι κάτοχος ταυτότητας  προπονητή UEFA B ή ταυτότητας ΕΠΟ και μέλος Οικείου Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Καλούνται οι προπονητές που δεν έχουν τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες τους να φροντίσουν να παραλάβουν από την Ένωση Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, να το πράξουν άμεσα, γιατί δεν θα έχουν δικαίωμα να καθίσουν στον πάγκο των ομάδων τους.

Οι εν λόγω προπονητές των παραπάνω σωματείων για να προμηθευτούν από τα γραφεία της Ένωσης  στην Καλαμάτα το Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή 2016-2017 πρέπει υποχρεωτικά να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Αίτηση του σωματείου
2) Ταυτότητα προπονητή UEFA ή ΕΠΟ με ημερομηνία λήξης 31.12.2018.           
3) Δύο έγχρωμες φωτογραφίες.
4) Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της Ε.Π.Ο. αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της Ε.Π.Ο.
5) Βεβαίωση μέλους σε σύνδεσμο προπονητών
6) Επίσημο αποδεικτικό υποβολής της πρόσληψης μέσω TAXI
7) Καταβολή παραβόλου 75 Ευρώ στο ταμείο της ΕΠΣΜ

Τα σωματεία της Β' και Γ' Τοπικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ, εφόσον απασχολούν διπλωματούχους προπονητές, τότε οι προπονητές τους είναι υποχρεωμένοι και αυτοί σύμφωνα με τον κανονισμό προπονητών να προμηθευτούν Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή 2016 - 2017 από την Ένωση καταθέτοντας τα παραπάνω δικαιολογητικά».

311 views
Top