Μεσσηνία- Ζάκυνθος 7-0: Αρίστευσαν οι μικροί του Μαστορέα (φωτο)

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε η αναμέτρηση της Μικτής παίδων (γενν. 2003/04) Μεσσηνίας με την αντίστοιχη της Ζακύνθου στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι Μεσσήνιοι του Ηλία Μαστορέα επιβλήθηκαν με 7-0 των νησιωτών που παρουσιάστηκαν στο γήπεδο του Κορδία με αρκετές απουσίες και παιδιά γεννημένα το 2004 στην πλειοψηφία τους και η διαφορά δυναμικότητας ήταν μεγάλη.

Η Μικτή Μεσσηνίας φρόντισε από το ξεκίνημα να κάνει γνωστές τις προθέσεις της και έτσι μόλις στο 2’ είχε δοκάρι σε σουτ του Κωστέα ενώ στο 13΄ άνοιξε το σκορ.

Ο Σαρδέλης έβγαλε έξυπνη κάθετη στον Παπανικολόπουλο ο οποίος πρόλαβε την μπάλα και σέντραρε και ο Κωστέας, που στο μεταξύ πήρε θέση στην περιοχή, με εντυπωσιακό ψαλιδάκι έγραψε 1-0.

Στο 19’ ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 2-0 όταν ο Κωστέας από αριστερά έκοψε στον Σαρδέλη που με σουτ νίκησε τον Ταμαρέση και η Μικτή συνέχισε στον ίδιο ρυθμό απέναντι στην ανήμπορη να αντιδράσει Ζάκυνθο.

Στο 28’ Ο Κωστέας πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από την αριστερή πλευρά και έβγαλε στον Αλεξανδρόπουλο που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 3-0 ενώ σε φάση καρμπόν στο 38’ με τους ίδιους πρωταγωνιστές (ασίστ Κωστέα, σουτ Αλεξανδρόπουλου) έγινε το 4-0. Ενδιάμεσα των δυο ασίστ στον Αλεξανδρόπουλο ο Κωστέας … πρόλαβε να σημαδέψει για δεύτερη φορά το δοκάρι της Ζακύνθου.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με 3ο δοκάρι του Κωστέα (!) στο 44’ και λίγο αργότερα ο νεαρός του Αίαντα έδωσε την θέση του στον Ρουμελιώτη ο οποίος αναδείχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή του β΄ 40λεπτου σημειώνοντας χατ-τρικ. Το 5-0 έγινε στο 70’ όταν ο Ρουμελιώτης πήρε την μπάλα κάτω από σέντρα και διασχίζοντας όλο το γήπεδο πέρασε και τον τερματοφύλακα, ενώ ο ίδιος βρήκε δίχτια στο 71’ (6-0) και το στο 79’ (7-0) από ασίστ του Ρουμελιώτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Καραχάλιος, Σκοπέτος, Οικονομέας, Καλύβας, Στυλιανόπουλος (41’ Παπαγεωργακόπουλος), Κοτσιλιέρης, Παπανικολόπουλος (59’ Καρύδης), Κοσμόπουλος (59’ Αρβανίτης), Κωστέας (48’ Ρουμελιώτης), Σαρδέλης (41’ Σταματελόπουλος), Αλεξανδρόπουλος

ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Ταμαρέσης, Κοτσώνης (64’ Γιατράς), Ρίκκος (64’ Καρατζάς), Σ. Καψάσκης, Θ. Καψάσκης (57’ Μπιτσάνης), Σαρακίνης (56’ Ξένος), Κάτσαινος (41’ Αγραφιώτης), Κολεύρης, Ζόντος, Κακολύρης, Καλόφωνος

2621 views
Top