Μικτές Μεσσηνίας: “Τελικοί” στην Πάτρα για την πρωτιά! Οι 18άδες σε παίδες και νέους

Για την πιο δύσκολη φετινή τους αποστολή θα αναχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης (21/12) οι Μικτές Μεσσηνίας καθώς το μεσημέρι της ίδιας μέρας θα αγωνιστούν στο γήπεδο “Ανδρέας Κάνιστρας” της  Πάτρας με τις ομάδες της ΕΠΣ Αχαΐας.

Η Μεσσηνία τόσο στους παίδες όσο και τους νέους μοιράζεται την πρώτη θέση με την Αχαΐα καθώς έχουν πετύχει το απόλυτο 3/3 έως τώρα στο πρωτάθλημα, οπότε οι νικητές των αναμετρήσεων θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής  Εθνικών ομάδων.

Ο Ηλίας Μαστορέας έδωσε στην δημοσιότητα τις επιλογές του για τις 18άδες με τις οποίες θα παραταχθούν τα μεσσηνιακά συγκροτήματα.

Την αποστολή της μικτής παίδων αποτελούν οι: Αλεξανδρόπουλος, Αντωνόπουλος, Αρβανίτης, Γιαννόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κακαλέτρης, Καλύβας, Καραχάλιος, Κοσμόπουλος, Κοτσιλιέρης, Κωστέας, Oικονομέας, Παπαγεωργακόπουλος, Παπανικολόπουλος, Ρουμελιώτης, Σαούτης, Σαρδέλης, Στυλιανόπουλος.

Η 18άδα της μικτής νέων: Ζαφείρης, Ζώτος, Θεοδωρακάκης, Κακαλέτρης, Καλογερόπουλος, Κανανάι, Κανιώρος, Καραχάλιος, Kλάδης, Κουτσουρόπουλος, Mιχαλέας, Μπαζίγος, Μπιτσικας, Μπούνας, Μπουρδέκας, Μπουρίκας, Παναγιωτόπουλος, Τσιγαρίδης.

Το παιχνίδι της μικτής παίδων θα ξεκινήσει στις 13:00 και θα ακολουθήσουν οι νέοι στις 15:00.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν, εκτός του προπονητή Ηλία Μαστορέα, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΜ και υπεύθυνοι των μικτών ομάδων Άγγελος Γεωργόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς.

757 views
Top