Πότε και που παίζει ο Τσικλητήρας και οι Μικτές Μεσσηνίας - Αλλαγές από την ΕΠΟ

Στον ορισμό νέων ημερομηνιών για τα ματς που αναβλήθηκαν λόγω κακοκαιρίας αλλά και αλλαγές σ’ αυτά ήταν προγραμματισμένα για τις προσεχείς μέρες προχώρησε η ΕΠΟ. Έτσι, όσον αφορά την Γ΄ Εθνική, η 14η αγωνιστική η οποία δεν έγινε την Κυριακή, θα διεξαχθεί στις 22 Ιανουαρίου ενώ η προγραμματισμένη για τότε 16η αγωνιστική θα μεταφερθεί στις 25 Φεβρουαρίου.

Πρακτικά, για τον Τσικλητήρα Πύλου αυτό σημαίνει πως στην επιστροφή του στην δράση (την άλλη Κυριακή θα κάνει το ρεπό του) θα ταξιδέψει στην Κάτω Αχαγιά για την αναμέτρηση με την Αχαϊκή και όχι στο Ζευγολατιό, όπως ήταν το αρχικό πρόγραμμα.

Επίσης, οι αλλαγές που ανακοίνωσε η ΕΠΟ αφορούν και τα ματς της 6ης αγωνιστικής των Μικτών ομάδων τα οποία δεν θα γίνουν την Τετάρτη 11/1 αλλά στις 18/1. Αντίστοιχα τα ματς της 7ης αγωνιστικής μεταφέρονται για τις 25 Γενάρη. Θυμίζουμε πως οι Μικτές Μεσσηνίας φιλοξενούν τις αντίστοιχες ομάδες Κεφαλλονιάς/Ιθάκης για την 6η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ με τις αλλαγές:

“Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις αναβολές αγώνων που προκλήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα, το αγωνιστικό πρόγραμμα των Εθνικών Πρωταθλημάτων αρμοδιότητάς της και του Κυπέλλου Επαγγελματικών Ομάδων, αναδιαμορφώνεται ως εξής.
 
Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων
Αναβάλλεται ο αγώνας της 10/1/2017 Λεβαδειακός-ΑΕΚ, κατόπιν αιτήματος της ΠΑΕ Λεβαδειακός και έγγραφη βεβαίωση της ΕΠΣ Βοιωτίας ότι η περιοχή έχει πληγεί από ακραία καιρικά φαινόμενα και δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής
Οι αγώνες της 14ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου και 4ου ομίλου, που αναβλήθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου. Η 16η αγωνιστική μετατίθεται και θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου.
 
Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Γυναικών
Οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 29 Ιανουαρίου. Η 10η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.
 
Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας Γυναικών
1ος όμιλος: Οι αγώνες της 8ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 29 Ιανουαρίου. Η 10η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.
2ος όμιλος: Ο αγώνας ΑΟ Αγία Παρασκευή-ΟΦΗ θα διεξαχθεί στις 28 Ιανουαρίου. Η 6η αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου.
3ος όμιλος: Οι αγώνες της 5ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 22 Ιανουαρίου.
 
Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας Γυναικών
1ος όμιλος: Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 15 Ιανουαρίου.
2ος όμιλος: Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 15 Ιανουαρίου.
3ος όμιλος: Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 15 Ιανουαρίου.
4ος όμιλος: Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 29 Ιανουαρίου.
5ος όμιλος: Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 29 Ιανουαρίου.
6ος όμιλος: Οι αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις 15 Ιανουαρίου.

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Νέων & Παίδων
Αναβάλλονται οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής του 1ου, 2ου, 3ου, 4ου, 5ου & 6ου ομίλου, οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 18 Ιανουαρίου και οι αγώνες της 7ης αγωνιστικής μετατίθενται για τις 25 Ιανουαρίου.”1005 views
Top