Παπαδόπουλος: Ο διαιτητής έτσι το είδε

Ο τεχνικός του Κανάρη, Μανώλης Παπαδόπουλος, δεν πήρε θέση για την επίμαχη φάση της αποβολής του Τορεζάνι, λέγοντας πως «ο διαιτητής έτσι το είδε», ενώ μιλώντας για το αποτέλεσμα τόνισε πως για να έρθει η νίκη οι παίκτες του έδωσαν την ψυχή τους.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Κανάρη μετά το νικηφόρο 2-1 επι της Καλαμάτας:
«Το βασικό που θέλω να περάσω εγώ, είναι να πιστεύουν οι παίκτες μου στον εαυτό τους και την ομάδα τους. Από εκεί και πέρα με τη δουλειά και την προσπάθεια που κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο θέλουμε κάθε φορά να βλέπουμε κάποια πράγματα, κάποια βελτίωση. Γίνεται μία δύσκολη προσπάθεια, η ομάδα έχει να βελτιωθεί ακόμα και έχει περιθώρια να προσφέρει κι άλλα στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα η νίκη αυτή ανήκει περισσότερο στα παιδιά παρά στον προπονητή, από ότι είδατε δώσανε και τη ψυχή τους.
Δεν θέλω να μιλάω για το τι έχει γίνει πριν, κάνουμε κάτι καινούργιο και σ' αυτό να βασιστούμε.
Θεωρώ ότι στην Γ΄ Εθνική περισσότερο παίζει η δύναμη, η ψυχή και σε δεύτερο ρόλο έρχονται κάποια άλλα πράγματα τεχνικά. Εμείς επειδή έχουμε δυνατότητες θέλουμε να χρησιμοποιούμε και αυτό και με καλές πάσες, σέντρες, καλούς συνδυασμούς να βγάλουμε κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Βασικό όμως σήμερα κρίθηκε στο ότι τα παιδιά έδωσαν και τη ψυχή τους. Το είδε κι ο κόσμος. Χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση του κόσμου, γιατί υπήρχε η εντύπωση ό,τι είναι δύσκολα και βέβαια είναι δύσκολα αλλά τα ματς κρίνονται στο 90', από το πώς θα παίξεις, δεν μπορείς να λες από την αρχή ότι είμαστε χαμένοι, θα διεκδικήσουμε κάθε ματς για την ομάδα μας για το εγώ μας για το νησί και όλα αυτά που μας κάνουν να αγωνιζόμαστε. Στη φάση που φάγαμε το γκολ σαν να κοιμηθήκαμε, θεωρώ ό,τι μας επηρέασε αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Το ποδόσφαιρο είναι και άδικο άθλημα, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Συμβαίνουν αυτά και στις δυσκολίες αυτές θα πρέπει να βγάζουμε χαρακτήρα, νομίζω ότι τα παιδιά το κάνουμε και για αυτό κερδίσαμε.
Μου φάνηκε ότι ο παίκτης της Καλαμάτας έπεσε χωρίς να είμαι σίγουρος, ο διαιτητής έτσι το είδε, με την ίδια λογική που μείναμε με 10 παίκτες σε ασήμαντη φάση στο κέντρο στα Μέγαρα χάσαμε το ματς. Η αποβολή μπορεί να επηρεάσει μία ομάδα αλλά μπορεί και να τη χαλιβδώσει. Δεν ξέρεις πως λειτουργεί.
Την επόμενη αγωνιστική θα είναι όλα ξεχασμένα, έχουμε κερδίσει 2 - 1 να χαρούμε λίγο και να ετοιμαστούμε. Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Όλες οι ομάδες έχουν περιθώρια βελτίωσης και προσπαθούμε να βρούμε λεπτομέρεια στη λεπτομέρεια, να προσθέσουμε σ' αυτό που παρουσιάζουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Πρέπει να προσπαθείς και στο τέλος να βλέπεις και σήμερα είναι μέρα χαράς για τα παιδιά κι από αύριο θα ηρεμήσουμε και θα δούμε για τη συνέχεια».

282 views
Top