Γαλανόπουλος: Υποχρεωμένοι να αναστρέψουμε την κατάσταση

Απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα είναι οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας οι οποίοι πέρα από τα όποια ερωτηματικά εκφράζουν για τις διαιτητικές αποφάσεις δεν παραλείπουν να κάνουν και την αυτοκριτική τους.
Η επομένη της αναπάντεχης ήττας στην Χίο βρήκε τους μελανόλευκους προβληματισμένους σε όλα τα επίπεδα. Τόσο για την αντιμετώπιση που έχουν από την διαιτησία όσο και στο ότι ενώ η ομάδα δείχνει καλό αγωνιστικό πρόσωπο δεν έχει βρεί ακόμη τον τρόπο να φτάσει στα επιθυμητά αποτελέσματα.
Την εξήγηση για την κατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί αλλά η διαχείριση που θα πρέπει να γίνει στην συνέχεια, δίνει ο αρχηγός της ομάδας Άρης Γαλανόπουλος, μιλώντας στο «sport365»:

«Το αποτέλεσμα του αγώνα στην Χίο ήταν άσχημο. Δεν θέλουμε να σταθούμε πίσω από δικαιολογίες. Η ήττα είναι ήττα και η ευθύνη βαραίνει εμάς αλλά μας μένει η πίκρα ότι για ένα ακόμη παιχνίδι και όχι για ξεκάθαρους λόγους, η ομάδα έμεινε για ένα ημίχρονο με λιγότερο παίχτη και δεν πήρε αυτό που διεκδίκησε μέσα στο γήπεδο. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν θέλουμε να σταθούμε σε τέτοιου είδους δικαιολογίες, θεωρώ ότι είναι άδικο και για μας να το κάνουμε αυτό. Η διαιτησία είναι αλήθεια πως μας στερεί πράγματα δε μας αφήνει να διεκδικήσουμε στα ίσια τα τελευταία παιχνίδια αλλά προβληματιζόμαστε για τα αποτελέσματα. Γνωρίζουμε την δυσκολία της κατάστασης αλλά είμαστε όχι μόνο διατεθειμένοι αλλά και υποχρεωμένοι να αναστρέψουμε τα πράγματα», λέει ο 34χρονος αμυντικός της «Μαύρης Θύελλας».
Ο Άρης Γαλανόπουλος με την 15ετή παρουσία του στα γήπεδα και τις πάνω από 250 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες γνωρίζει καλά από διαχείριση ανάλογων καταστάσεων και ποιο είναι το στοιχείο που θα αναστρέψει το κλίμα:
«Η ομάδα έχει αγωνιστικό προφίλ, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και αυτό που μας λείπει είναι το αποτέλεσμα. Θα κοιτάξουμε να φέρουμε. Μόνο το αποτέλεσμα αυτή στιγμή μπορεί να αναστρέψει τα πράγματα. Δεν μπορούμε να σταθούμε στις καλές εμφανίσεις, τις αδικίες ή οτιδήποτε άλλο πέρα απ’ το ότι η ομάδα χρειάζεται βαθμούς. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και στη διάρκεια μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα. Το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που θα μας δώσει και την ψυχολογία. Η ομάδα μπορεί να μην είναι αυτό που κάποιοι ονειρεύονται αλλά κανείς δεν μπορεί μπορεί να κατηγορήσει ότι δε γίνεται προσπάθεια. Τα παιδιά που υπάρχουν αυτή στιγμή στην ομάδα είναι συνειδητοποιημένα και υπάρχει θέληση να αλλάξουμε αυτή κατάσταση».

443 views
Top