ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απείχαν οι Βούλγαροι, ζητούν να δουν Ράλλη!

Θέμα με τους δυο Βούλγαρους παίκτες προκύπτει στην Καλαμάτα, παραμονές του κρίσιμου ντέρμπι με τον Παναρκαδικό! Ο Μπόγιαν Ίλιεφ (φωτ.) και ο Ένιο Κραστόβτσεφ απείχαν από την προπόνηση της Πέμπτης και σύμφωνα με πληροφορίες του “Sport365”, ζήτησαν να δούν τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Ράλλη!
Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν εμφανίστηκαν καν στο γήπεδο του Ασπροχώματος, όπου οι υπόλοιποι μελανόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους, ζητώντας ραντεβού με τον πρόεδρο προκειμένου να του εκθέσουν τους λόγους της αποχής. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές οι Ίλιεφ και Κραστόβτσεφ έχουν θέσει και στο παρελθόν το θέμα της διαβίωσής τους στην πόλη. Έχουν ζητήσει να φύγουν από το ξενοδοχείο και να πάνε σε σπίτι (στην αρχή είδαν δει κάποια διαμερίσματα τα οποία όμως δεν τους άρεσαν) ενώ παραπονούνται και για την ποιότητα του φαγητού! Το θέμα πλέον είναι στα χέρια του Γιώργου Ράλλη ο οποίος καλείται να δώσει λύση για το μέλλον των δυο στην ομάδα ενώ από την άλλη ο τεχνικός της ομάδας Λεωνίδας Μπίλης δεν μπορεί παρά να περιμένει τις εξελίξεις.
Η απουσία των δυο Βούλγαρων πάντως δεν εμπόδισε τους υπόλοιπους παίκτες της Μαύρης Θύελλας να κάνουν και πάλι δυνατό πρόγραμμα θέλοντας να φανούν όσο το δυνατό πιο έτοιμοι για το κρίσιμο κυριακάτικο ντέρμπι. Ο Λεωνίδας Μπίλης είδε με ευχαρίστηση και τον Παναγιώτη Τσιμικλή να μετέχει 100% χωρίς να νοιώθει την παραμικρή ενόχληση. Οι μελανόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο πατώντας μετά από μέρες και πάλι σε φυσικό τάπητα αφού θα μεταβούν στο Αθλητικό κέντρο του Δήμου Μεσσήνης.

474 views
Top