«Μαύρη Θύελλα»: Άπαντες παρόντες στην Μεσσήνη

Με τους δυο «επαναστάτες» να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μετά τις διαβεβαιώσεις που πήραν, και χωρίς άλλα… απρόοπτα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καλαμάτας ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναρκαδικό.
Ο Ένιο Κραστόβτσεφ και ο Μπόγιαν Ίλιεφ βρέθηκαν, όπως έγραψε από χθες το «sport365.gr», στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου στην Μεσσήνη (απ΄ όπου και η φωτ.) και προπονήθηκαν με την ομάδα η οποία την Κυριακή θα δώσει το νυν υπέρ πάντων αγώνα απέναντι στους Αρκάδες.
Ο Λεωνίδας Μπίλης έχει άπαντες τους μελανόλευκους ετοιμοπόλεμους και δεν υπολογίζει μόνο τον Φράνκο Τορεζάνι ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα στην Χίο και τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική.
Αναφορικά με την 11άδα, φαίνεται πως η Καλαμάτα θα παραταχθεί με δυο –τουλάχιστον- αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ο Ίλιεφ, εκτός απροόπτου, θα συγκροτήσει με τον Λένγκα και πάλι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο πράγμα που σημαίνει πως ο Καλαγκάνης θα αγωνιστεί στην θέση του στα αριστερά και ο Καραλής ο οποίος ξεκίνησε στην Χίο θα μείνει εκτός ενώ ο Αγγελόπουλος θα πάρει την θέση του Τορεζάνι.
Η «Μαύρη Θύελλα» θα ολοκληρώσει αύριο την προετοιμασία με χαλάρωμα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και ο Λεωνίδας Μπίλης θ’ ανακοινώσει την αποστολή για την Κυριακή.

467 views
Top