Μαύρη Θύελλα: Μακεδόνας τερματοφύλακας, Ίβηρας επιθετικός!

Οι επαφές της Μαύρης Θύελλας για την μεταγραφική ενίσχυση φαίνεται πως καταλήγουν σε συμφωνίες και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του “sport365.grείναι θέμα ωρών η οριστικοποίηση δυο μεταγραφών!

Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με έμπειρο τερματοφύλακα και η δεύτερη με επιθετικό.

Ο γκολκήπερ έχει καταγράψει πολλές... ώρες πτήσεων με ομάδες της Super League. Μακεδόνας στην καταγωγή, αποτελεί σίγουρη και δοκιμασμένη επιλογή για τον “άσο”.

Ο επιθετικός με τον οποίο μιλάει η Καλαμάτα, είναι από την Ιβηρική χερσόνησο και πέρυσι αγωνίστηκε σε ομάδα της Super League. Και με τους δυο ποδοσφαιριστές οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και εκτός απροόπτου αμφότεροι θα φορέσουν τα μελανόλευκα.

Χωρίς Ζαχαρόπουλο στην Αμαλιάδα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι μελανόλευκοι θα δώσουν την Τετάρτη (20/9, 17:00) στην Αμαλιάδα το πιο δυνατό τεστ προετοιμασίας απέναντι στον τοπικό Αστέρα. Ο Νίκος Ζαλίκας θα έχει την ευκαιρία να κάνει τις δοκιμές του απέναντι σε μια ομάδα η οποία θεωρείται πλήρης και εκ των φαβορί για την άνοδο. Και οι Αμαλιαδαίοι πάντως “ψάχνονται” όπως τονίζει ο Τίμος Καβάκας ενώ στο τελευταίο φιλικό με την Βάρδα κέρδισαν με ανατροπή 2-1 στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ζαλίκας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του πλην του Μιχάλη Ζαχαρόπουλου ο οποίος έχει ενοχλήσεις από το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Καλ. και θα προφυλαχθεί.


1084 views
Top