Μαύρη Θύελλα: “Κάθε μέρα και καλύτεροι, βλέπουμε κορυφή και τίποτε λιγότερο”, λέει ο Ορέστης Νικολόπουλος

Η Καλαμάτα έφυγε με καλό... βαθμό από την Αμαλιάδα βγάζοντας με επιτυχία το δυσκολότερο τεστ στην σειρά των αγώνων προετοιμασίας.

Το 0-0 απέναντι σε μια ομάδα η οποία δεν κρύβει τις πρωταγωνιστικές διαθέσεις και είναι σημαντικά ενισχυμένη μεταγραφικά, ήρθε να επιβεβαιώσει πως η Μαύρη Θύελλα έχει ανοδική πορεία στην απόδοσή της, πράγμα λογικό καθώς πρόκειται για μια νέα ομάδα και με παίκτες που δεν έχουν ακόμη φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

Το αποτέλεσμα στην Ηλεία, καταδεικνύει και κάτι άλλο. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα αλλά και τσαγανό για δύσκολες αποστολές. Και με τις προσθήκες που αναμένονται θα διαθέτει περισσότερες λύσεις.

Για την εμφάνιση απέναντι στους “βυσσινί”, μίλησε στο “sport365.grο Ορέστης Νικολόπουλος, εκ “πύργων” της μελανόλευκης άμυνας, η οποία ανταποκρίθηκε πολύ καλά απέναντι στην δυνατή μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων.

Έγινε ένα καλό και κλειστό ματς με ρυθμό και ποιότητα ανώτερης κατηγορίας. Είχαμε απέναντί μας ένα αξιόλογο και οργανωμένο σύνολο που έχει βλέψεις στην σεζόν και ανταποκριθήκαμε καλά. Είμαστε σε μια περίοδο που σε κάθε παιχνίδι θα βγάζουμε καλύτερα στοιχεία στο παιχνίδι μας, θα γινόμαστε περισσότερο ομάδα.

"Υπάρχουν παιδιά τα οποία ξεκίνησαν αργότερα προετοιμασία και όπως είναι φυσικό χρειαζόμαστε χρόνο για να δέσουμε ως σύνολο”, τονίζει ο 26χρονος στόπερ της Μαύρης Θύελλας, ο οποίος παρουσιάζεται με ξεκάθαρη θέση και άποψη αναφορικά με τους στόχους και τις προσδοκίες στη νέα σεζόν, η οποία ξεκινά σε 10 μέρες:

Για την Καλαμάτα δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από την πρώτη θέση. Όλα τα παιδιά αυτό έχουμε στο μυαλό μας και γι’ αυτό τον στόχο δουλεύουμε καθημερινά. Η Μαύρη Θύελλα είναι υποχρεωμένη από την ιστορία και τον κόσμο της να πρωταγωνιστεί παντού και πάντα...”

Η νέα πρόκληση για τους μελανόλευκους είναι η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας, απέναντι στον Τσικλητήρα που θα είναι και προσεχής αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Τα νοκ άουτ ματς του Κυπέλλου θέλουν ιδιαίτερη προσοχή πολύ δε περισσότερο που απέναντί μας θα βρεθεί μια ομάδα της κατηγορίας, όπως της Πύλου. Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι από το οποίο θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση και να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας. Περιμένουμε την παρουσία των φιλάθλων μας οι οποίοι παραδοσιακά αποτελούν την δύναμη της ομάδας. Τους θέλουμε δίπλα μας, να μας δώσουν έξτρα ώθηση και να ξεκινήσουμε δυνατά την σεζόν σε όλα τα επίπεδα...”, καταλήγει ο Ορέστης Νικολόπουλος.

 

 

574 views
Top