Μαύρη Θύελλα: Αλλαγή πλάνων Ζαλίκα, έντονη δυσαρέσκεια για Αλεξέα

Η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας με την νίκη επί του Τσικλητήρα Πύλου συνοδεύτηκε από βαρύ τίμημα για την Μαύρη Θύελλα.

Η αποβολή του Σταύρου Τσουλάκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεκατρία λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης, ήταν το τελευταίο πράγμα που θα ήθελαν να δουν οι μελανόλευκοι και δημιουργεί πρόσθετους πονοκεφάλους στο Νίκο Ζαλίκα καθώς η ομάδα έχει ξεμείνει από επιθετικούς ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την Αχαϊκή την ερχόμενη Κυριακή.

Ο Τσουλάκος, ο οποίος είχε ανταποκριθεί με επιτυχία ως τώρα στην κορυφή της μελανόλευκης επίθεσης θα δει το ματς από την κερκίδα με τον Νίκο Ζαλίκα να αναζητεί τον αντικαταστάτη του και να αναπροσαρμόζει αναγκαστικά τα πλάνα του για το ξεκίνημα της σεζόν στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμη μεγαλύτερο καθώς θεωρείται αμφίβολη η έκδοση δελτίου του Εβάντρο Ρονκάτο, ο όποιος θα μπορούσε να παίξει προωθημένος, καθώς φαίνεται να καθυστερεί η αποστολή της “μπλε κάρτας” από την Βραζιλία.

Στην Καλαμάτα δεν κρύβουν πάντως την δυσαρέσκειά τους για την διαιτησία του Ηλία Αλεξέα αναφέροντας χαρακτηριστικά πως στη φάση του Τσουλάκου ο καλαματιανός ρέφερι εξάντλησε την αυστηρότητα του και έδειξε με μεγάλη ευκολία την κίτρινη κάρτα για θέατρο, που μάλιστα σήμαινε αποβολή, ενώ αντίθετα άφησε να περάσουν ατιμώρητα ορισμένα σκληρά μαρκαρίσματα από πλευράς Τσικλητήρα.

Όσα παράπονα ωστόσο κι αν εκφράσουν οι μελανόλευκοι η πραγματικότητα δεν αλλάζει και οφείλουν να βρούν τις λύσεις για το ματς με τους αχαιούς οι οποίοι έδειξαν καλά στοιχεία στο πρόσφατο φιλικό με τον Αστέρα και θ’ αποτελέσουν έναν δύσκολο αντίπαλο.

Οι μελανόλευκοι που πήραν μέρος στο παιχνίδι του Κυπέλλου έκαναν αποθεραπεία στην απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο Μεσσηνιακού ενώ οι υπόλοιποι έλαβαν κανονικά μέρος στο πρόγραμμα. Κάποιος μικροενοχλήσεις που υπάρχουν από ορισμένους δεν εμπνέουν ανησυχία για το ματς της πρεμιέρας με την Αχαϊκή.

887 views
Top