Παπαδόπουλος- Δομάζος: Συνάντηση γιγάντων στα Κατσέικα!

Δυο μεγάλες μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου και καλοί φίλοι είχαν την ευκαιρία να τα πούν και πάλι από κοντά μετά από καιρό.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της Μαύρης Θύελλας Σταύρο Παπαδόπουλο και τον “στρατηγό” του Παναθηναϊκού, Μίμη Δομάζο, ο οποίος βρέθηκε στην Καλαμάτα για την παρουσίαση του βιβλίου του “Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις”.

Ο παλαίμαχος άσος και μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του Ελληνικού ποδοσφαίρου επισκέφτηκε τον διοικητικό ηγέτη της Καλαμάτας στην βίλα του τελευταίου στα Κατσέϊκα συνοδευόμενος από την κόρη του, τον εκδότη του βιβλίου Αριστείδη Ξηντάρα αλλά και τον Άγγελο Σκαφιδά.

Τον Μίμη Δομάζο συνδέει μακρά φιλία με τον Σταύρο Παπαδόπουλο και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία στην κουβέντα που έγινε να θυμηθούν πολλές στιγμές από το παρελθόν.

Οι αναμνήσεις του προέδρου της Μαύρης Θύελλας έφτασαν μέχρι τον περίφημο τελικό του Γουέμπλεϊ στον οποίο είχε δώσει το παρών κάνοντας μάλιστα γι' αυτό το λόγο υπερατλαντικό ταξίδι από την Αμερική όπου βρισκόταν τότε!

Ο Μίμης Δομάζος εξέφρασε το θαυμασμό του για το έργο που έχει επιτελέσει και συνεχίζει στα ποδοσφαιρικά πράγματα ο ηγέτης της Μαύρης Θύελλας, ενώ στην κουβέντα που έγινε για την τωρινή κατάσταση στον Παναθηναϊκό εξέφρασε την αισιοδοξία πως θα βρεθεί τελικά λύση και ο ιστορικός σύλλογος θα βγει από το αδιέξοδο.

Ο Δομάζος επισκέφθηκε και τον Λυκούργο Γαϊτανάρο στην “Διάπλαση” όπου βρίσκεται μετά την περιπέτεια με την υγεία του στις αρχές του καλοκαιριού.


617 views
Top