Καββακάς, Φωτόπουλος κατασκόπευσαν Καλαμάτα - Μπένος, Ράλλης και Καλαντζής στον Πύργο! (ΦΩΤΟ)

Το γεγονός πως το μεγάλο Πελοποννησιακό ντέρμπι του Πανηλειακού με την Καλαμάτα διεξήχθη Σάββατο αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους τεχνικούς άλλων ομάδων να βρεθούν στο Δημοτικό στάδιο Πύργου και να “κατασκοπεύσουν” δυο από τα μεγάλα ονόματα της κατηγορίας αλλά και πολλούς ακόμη “ουδέτερους” και μη, να δουν την αναμέτρηση και να “ζυγίσουν” την δυναμική των ομάδων.

Έτσι, στην κερκίδα βρέθηκαν οι τεχνικοί των δυο άλλων ηλειακών ομάδων στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Ο Ηλίας Φωτόπουλος, τεχνικός της Βάρδας η οποία θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Μαύρης Θύελλας και ο Τίμος Καββακάς, προπονητής του Αστέρα Αμαλιάδας. Ο τελευταίος μάλιστα τα είπε για αρκετή ώρα με τον Γιώργο Μπένο (βασική φωτ.) ο οποίος με την σειρά του έδωσε το παρών μετά από καιρό σε ματς της Μαύρης Θύελλας.

Σταθεροί στις εκτός έδρας παρουσίες, ο Γιώργος Ράλλης με τον Θόδωρο Παπαθεοδωρίδη και ο Χρήστος Καλαντζής. Από την διοίκηση της Καλαμάτας, εκτός από τον Δημήτρη Τσάκωνα ήταν ο Δημήτρης Ηλιόπουλος και ο Χρήστος Κορομηλάς μαζί με τον τεχνικό των τμημάτων υποδομής της Καλαμάτας, Παναγιώτη Δρούγα.

Ξεχωριστή ήταν η παρουσία του ιστορικού διοικητικού ηγέτη του Πανηλειακού, Σάκη Σταυρόπουλου, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο των γηπεδούχων κατά την εμφάνισή του στα επίσημα του γηπέδου.Ο Ηλίας Φωτόπουλος θα βρεθεί με την Βάρδα την ερχόμενη Κυριακή στην Καλαμάτα. Δίπλα του ο Χρήστος Καλαντζής έχει επικεντρώσει την προσοχή του στο κινητό του τηλέφωνο κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου στον Πύργο Ο Χρήστος Κορομηλάς (αριστερά) δίνει ανελλιπώς το παρών στα εκτός έδρας ματς της Μαύρης Θύελλας, όπως και ο πρώην πρόεδρος Γιώργος Ράλλης
Ικανοποιημένος ο Δημήτρης Ηλιόπουλος από την εικόνα της Μαύρης Θύελλας στο πρώτο ημίχρονο
Ο ιστορικός ηγέτης του Πανηλειακού, Σάκης Σταυρόπουλος, χειροκροτήθηκε θερμά

1193 views
Top