Μαύρη Θύελλα: Με τον κόσμο της θα λυγίσει και την Βάρδα (4 μ.μ.)

Με τον 12ο παίκτη να δηλώνει “παρών”, η Μαύρη Θύελλα θα υποδεχτεί την Βάρδα (γήπεδο Μεσσηνιακού, 4 μ.μ.) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την ισοπαλία στο Πελοποννησιακό ντέρμπι με τον Πανηλειακό, που ήρθε με πολύ καλή εμφάνιση, οι μελανόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, να πάρουν το δεύτερο τρίποντο και να πιάσουν κορυφή σε περίπτωση που το ντέρμπι στην Αμαλιάδα λήξει χωρίς νικητή.

Με βάση την εικόνα των δυο πρώτων αγωνιστικών, η Βάρδα δεν έχει φτάσει ακόμη στα επίπεδα απόδοσης που μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια.

Στην Καλαμάτα μάλιστα θα έρθει και με απουσίες αφού θα λείψουν οι τιμωρημένοι Νίκος Ντόμας και Αντώνης Λιόσης οι οποίοι είδαν την κόκκινη κάρτα την προηγούμενη Κυριακή (ο δεύτερος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές!) ενώ τραυματίας είναι από την αρχή της σεζόν ο αμυντικός Ραφάηλ Σιδέρης.

Οι μελανόλευκοι έχουν περάσει από το μικροσκόπιο τους πράσινους, γνωρίζουν τα τρωτά τους σημεία και εκεί θα χτυπήσουν. Δεν θα πέσουν πάντως στην παγίδα να υποτιμήσουν τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση κάτι που ο Νίκος Ζαλίκας επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία και περιμένουν ένα δυνατό ματς απέναντι σε έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο που γνωρίζει πως να παίρνει αποτελέσματα και δεν τους παρασύρει το άσχημο ξεκίνημα που έχει κάνει στη σεζόν.
Στη διάθεση του 55χρονου τεχνικού δεν βρίσκονται οι τραυματίες Παπουτσογιαννόπουλος, Σαραντόπουλος.

Διαιτητής έχει οριστεί ο Γιάννης Ρούτσης από το σύνδεσμο Κορινθίας με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο, Μπουρτζοβίτη (Κορινθίας).

 

 

706 views
Top