Από την Μαύρη Θύελλα στον Ολυμπιακό: Στο τιμ του Λεμονή ο Ιωσήφ Λουκάς!

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του θα κάνει ο Ιωσήφ Λουκάς ο οποίος από τον πάγκο της Μαύρης Θύελλας θα βρεθεί στο Ρέντη και τον Ολυμπιακό!

Ο συνεργάτης του Νίκου Ζαλίκα στην Καλαμάτα επελέγη, όπως αποκαλύπτει το “sport365.gr”, από το προπονητικό staff των πρωταθλητών για να αντικαταστήσει τον αναλυτή αγώνων (performance analyst) που είχε φέρει μαζί του ο Χάσι, θέση που είχε μείνει κενή μετά την απομάκρυνση του Αλβανού τεχνικού (οι πρωταθλητές έχουν δυο ακόμη αναλυτές).

Τον Ιωσήφ Λουκά συνοδεύουν οι καλύτερες συστάσεις από τον συνεργάτη του Τάκη Λεμονή, Μιχάλη Καβαλιέρη, του οποίου υπήρξε βοηθός πριν δυο χρόνια στον πάγκο της Μαύρης Θύελλας, ενώ οι ερυθρόλευκοι είδαν δείγματα δουλειάς του και δεν ήταν δύσκολο να προχωρήσουν στην επιλογή.

O 27χρoνος προπονητής επέστρεψε στο ξεκίνημα της σεζόν στον πάγκο της Καλαμάτας ξεκινώντας μια δεύτερη θητεία καθώς από το 2013 έως το 2016 ήταν μέλος της ομάδας και είχε συνεργαστεί με εννέα συνολικά τεχνικούς.

Ο Ιωσήφ Λουκάς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B (έχει παρακολουθήσει τον πρώτο κύκλο για το UEFA A) και έχει αποκτήσει ειδίκευση στο performance analysis παρακολουθώντας κύκλους μαθημάτων στα πανεπιστήμια Λίβερπουλ και Μπέρνλι ενώ έχει κάνει πρακτική εξάσκηση και έχει δώσει εξετάσεις παρακολουθώντας και αναλύοντας παιχνίδια της Premier League.

 

 

 

2366 views
Top