Μαύρη Θύελλα: Προπονήθηκε ο Τσατσόπουλος, αγωνία για τους τραυματίες

 

Με τον νεοαποκτηθέντα Δημήτρη Τσατσόπουλο να φοράει για πρώτη φορά τα μελανόλευκα, η Καλαμάτα ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι με τον Αστέρα Βλαχιώτη στην Σπάρτη.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στο Νίκο Ζαλίκα, ενσωματώθηκε άμεσα στην ομάδα και όπως είναι φυσικό έδειξε σε άριστη κατάσταση.

Ακόμη το δελτίο του δεν είναι έτοιμο καθώς τα επαγγελματικά δελτία περνούν από ειδική επιτροπή της ΕΠΟ. Εκεί ελέγχεται κατά πρώτον εάν έγινε η διακοπή συμβολαίου και στην συνέχεια εάν υπάρχει επαγγελματική συμμετοχή στη τρέχουσα περίοδο οπότε σ΄αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να μεσολαβήσει διάστημα ενός μήνα για να έχει δικαίωμα να αγωνιστεί σε ερασιτεχνικό σωματείο.
Ο
Τσατσόπουλος πάντως δεν έχει τέτοιο κόλλημα οπότε εφόσον συνεδριάσει η επιτροπή θα εκδοθεί άμεσα και το δελτίο.

Εκτός από το θέμα του πρώην επιθετικού του Ατρομήτου, ο Νίκος Ζαλίκας κάθεται σ΄ αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να δει τι θα γίνει με τους τραυματίες. Ο Πέτρος Καμινιώτης θα προπονηθεί την Πέμπτη για πρώτη φορά μετά το χτύπημα που είχε την Κυριακή με την ελπίδα να μην νοιώσει ενοχλήσεις και να βγάλει το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα.

Ο Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος δεν υπολογίζεται για την Κυριακή ενώ αγώνα δρόμου για να προλάβει θα κάνει ο Άγγελος Σαραντόπουλος ο οποίος έκανε ατομικό την Τετάρτη. Σε καλύτερη κατάσταση ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο πριν το κυριακάτικο ματς αλλά αγωνίστηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Πριν την προπόνηση της Πέμπτης, επίσης στην Παραλία μιας και το Μεσσηνιακού έχει κλείσει για επανασπορά, οι μελανόλευκοι θα δούν σε βίντεο τον Αστέρα Βλαχιώτη από το πρόσφατο παιχνίδι στην Πύλο και ο Νίκος Ζαλίκας θα προχωρήσει στις επισημάνσεις που έχει να κάνει για το ματς.

 

703 views
Top