Με... συνταγή Βάρδας η Μαύρη Θύελλα στην Σπάρτη

Με... συνταγή Βάρδας προσανατολίζεται ο Νίκος Ζαλίκας να κατεβάσει την Μαύρη Θύελλα στο μεγάλο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Στο δίτερμα που έγινε στην προπόνηση της Παρασκευής, στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας, ο 55χρονος τεχνικός παρέταξε με την ομάδα των “βασικών” την ενδεκάδα που ξεκίνησε την αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής και μοναδική αλλαγή που έκανε στην διάρκεια αφορούσε τη θέση του σέντερ φορ όπου εκτός του Σταύρου Τσουλάκου έπαιξε και ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

Ο Νίκος Ζαλίκας έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση και την παρουσία που είχε η ομάδα απέναντι στην Βάρδα και προσανατολίζεται να παρατάξει το ίδιο σχήμα εφόσον όλα εξελιχθούν καλά με τον Πέτρο Καμινιώτη.

Ο πολυσύνθετος μέσος της Μαύρης Θύελλας πήρε κανονικά μέρος στο δίτερμα, έχοντας δεμένο το αριστερό του χέρι στο ύψος του αγκώνα και όλα δείχνουν πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο της Σπάρτης, οπότε το σχήμα θα παραμείνει ίδιο τόσο σε πρόσωπα όσο και σε διάταξη.

Ο Ζαλίκας μίλησε και χθες στους μελανόλευκους για τις δυσκολίες που κρύβει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, ανέλυσε τους τομείς που θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή και εξέφρασε παράλληλα την πεποίθηση πως η ομάδα θα μπορέσει να πάρει να φύγει με θετικό αποτέλεσμα.

Θα έχουμε απέναντί μας έναν ποιοτικό και δύσκολο αντίπαλο αλλά πάμε αποφασισμένοι για τη νίκη. Είναι σημαντικό να έχουμε καθαρό μυαλό και σκέψη και να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στο παιχνίδι μας στο πλάνο που έχουμε δουλέψει”, είπε σχετικά στο “sport365.gr”.

H τελευταία προπόνηση της Μαύρης Θύελλας θα γίνει το πρωί του Σαββάτου, επίσης στο Δημοτικό στάδιο και στην αποστολή αναμένεται να συμπεριληφθούν όλοι αφού μοναδικός απών είναι ο τραυματίας Θόδωρος Παπουτσογιαννόπουλος.

 

 

567 views
Top