Μαύρη Θύελλα: Εκστρατεύει με τον κόσμο της στην Σπάρτη για το διπλό!

Πανέτοιμη για την μεγαλύτερη ως τώρα πρόκληση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής είναι η Μαύρη Θύελλα η οποία ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (22/10, 4 μ.μ.) με τον Αστέρα Βλαχιώτη.

Οι μελανόλευκοι, οι οποίοι μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου μαζί με τους αντιπάλους τους, θέλουν να περάσουν αλώβητοι από το Δημοτικό στάδιο Σπάρτης και στη προσπάθειά τους αυτή θα έχουν στο πλευρό τους περίπου 150 φίλους τους που θα ταξιδέψουν με πούλμαν αλλά και Ι.Χ. από την Μεσσηνία.

Ο Νίκος Ζαλίκας δεν υπολογίζει τον τραυματία Παπουτσογιαννόπουλο ενώ ο Πέτρος Καμινιώτης φαίνεται πως θα είναι στο αρχικό σχήμα έχοντας δέσει καλά τον αριστερό του αγκώνα από τον τραυματισμό που είχε στην αναμέτρηση με την Βάρδα.

Στο γήπεδο θα κριθεί και η συμμετοχή ή όχι του Άγγελου Σαραντόπουλου ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες από ενοχλήσεις στον δικέφαλο. Όλοι οι μελανόλευκοι του ρόστερ θα βρίσκονται στο πούλμαν για την λακωνική πρωτεύουσα και η 18άδα θα ανακοινωθεί στο γήπεδο.

Στην Καλαμάτα δεν έχουν ασχοληθεί φυσικά με τα τεκταινόμενα στον Αστέρα Βλαχιώτη και το θέμα που έχει προκύψει με τον τεχνικό της ομάδας Μίκι Τσίρκοβιτς. Θέλουν να μείνουν ανεπηρέαστοι από εξωαγωνιστικά θέματα, τα οποία άλλωστε δεν τους αφορούν, αφού είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στην δικη τους ομαδα και συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλουν για να φύγουν με τη νίκη.

 

 

768 views
Top