Μανιατάκος: “Θέλω την Καλαμάτα, εξελίξεις μέχρι τα Χριστούγεννα. Με 600 εισιτήρια ο Αστέρας δεν έχει μέλλον στην Γ’ Εθνική!”

Το ενδιαφέρον του για την Καλαμάτα εξέφρασε με δημόσια τοποθέτησή του, ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Δημήτρης Μανιατάκος, μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με την Μαύρη Θύελλα.

Αποχαιρετώντας τον Μίκι Τσίρκοβιτς, είπε πως τον εκτιμά ως προπονητή και στο μέλλον οι δρόμοι τους ενδεχομένως να ξανασυναντηθούν. “Είναι πολύ καλός προπονητής και ενδέχεται να είναι σε ομάδα που θ’ αναλάβω στο μέλλον”.

Όταν κλήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες ανέφερε πως αυτό θα γίνει σε άλλη ομάδα. Δεν κρύβομαι, φιλοδοξία μου είναι να πάρω την Καλαμάτα, αργά ή γρήγορα. Έχουν γίνει συζητήσεις, ο κ. Παπαδόπουλος έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο. Μπορεί μέχρι τα Χριστούγεννα να έχουμε εξελίξεις. Θέλουμε την ομάδα με τον κ. Παπαδόπουλο επίτιμο πρόεδρο. Έχω μαζί μου κάποιους επιχειρηματίες και από την Μεσσηνία αλλά και την ευρύτερη Πελοπόννησο”.

Ο ισχυρός άνδρας της Λακωνικής ομάδας, εμφανίστηκε απογοητευμένος από την αδυναμία του Αστέρα να συσπειρώσει τον κόσμο αναφέροντας χαρακτηριστικά: Με 630 εισιτήρια που κόπηκαν σήμερα απέναντι σε ένα από τα ονόματα τη κατηγορίας δεν υπάρχει μέλλον στην Γ’ Εθνική. Η ομάδα έχει μπάτζετ 300.000 και τα έσοδα της σεζόν θα φτάσουν μάξιμουμ τις 30.000 ευρώ. Δεν βγαίνουν τα νούμερα, δεν μπορεί έτσι η ομάδα να σταθεί στην κατηγορία. Εάν δεν στηριχτεί η ομάδα υπάρχει ο κίνδυνος να διαλυθεί. Πρέπει οι πολλοί να δώσουν λίγα. Μέχρι τώρα ο ένας δίνει πολλά. Το καλοκαίρι αποχωρώ, είναι δεδομένο”.


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1700711729948206&id=857926090893445&_rdr
2211 views
Top