Μπίλης: «Χάσαμε τα άχαστα»

Τις συνθήκες του αγώνα αλλά και την αδυναμία των παικτών του να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες απέδωσε την ήττα ο Λεωνίδας Μπίλης. Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός της Καλαμάτας τόνισε: «Δυστυχώς βιώσαμε για ακόμα μια φορά ανύπαρκτες καταστάσεις, ανύπαρκτα γήπεδα, ανύπαρκτες ομάδες σε αυτό το πράγμα που χάσαμε φταίμε φυσικά και εμείς όταν έχεις γύρω στις 20 τελικές και δεν μπορείς να βάλεις την μπάλα μέσα και ο αντίπαλος με ένα σουτ στα 90 λεπτά σε κερδίζει φυσικά ευθύνη υπάρχει της Καλαμάτας και κανενός άλλου.
Εμείς θα συνεχίσουμε την δουλειά μας, η Καλαμάτα έχει πολύ δρόμο, στο τέλος θα κερδίσουμε τον στόχο μας, αυτός που είναι να είμαστε άνετοι στην παραμονή μας.
Θα συνεχίσουμε την δουλειά μας και όσον αφορά στην αντίπαλη ομάδα εγώ αυτό που είδα στα 96 λεπτά παρ΄ όλο που κέρδισε δικαίως αυτή τη στιγμή δεν είχε κερδίσει και έχει μόνο 3 βαθμούς».
Για το γεγονός πως η Καλαμάτα ηττήθηκε για 2η φορά από ομάδα χαμηλής δυναμικότητας (βλέπε Κανάρης Χίου), ο Μπίλης ανέφερε:
«Σας είπα ζούμε ανύπαρκτες ποδοσφαιρικές καταστάσεις αλλά δεν πειράζει, αυτές είναι οι συνθήκες. Το γεγονός ότι δεν μετουσιώσαμε σε γκολ μια από τις 20 περίπου τελικές που είχαμε, όσοι ήταν εδώ είδαν, όσοι έρχονται στο γήπεδο της Καλαμάτας πάλι βλέπουν.
Εγώ θα συνεχίσω την δουλειά μαζί με τα παιδιά και στο τέλος ελπίζω να τερματίσουμε αξιοπρεπώς. Όσον αφορά στις εικόνες αυτών των ομάδων που είπατε, θα δούμε του χρόνου σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται».

461 views
Top