Η διοίκηση της Μαύρης Θύελλας στους αρχηγούς: “Σας πιστεύουμε και σας στηρίζουμε, πάμε για πρωτάθλημα. Ατυχείς οι δηλώσεις Ζαλίκα”!

Την ακλόνητη πίστη της στις δυνατότητες της ομάδας και τον στόχο πρωταθλήματος διατράνωσε η διοίκηση της Καλαμάτας στους αρχηγούς της Μαύρης Θύελλας σε συνάντηση που έγινε με αφορμή την αναστάτωση που δημιούργησαν οι δηλώσεις του Νίκου Ζαλίκα.

Οι Γιάννης Καλογερόπουλος, Σταύρος Τσουλάκος, Νίκος Λιόλιος και Αλέξανδρος Τσεμπερίδης κλήθηκαν από την μελανόλευκη διοίκηση και βρέθηκαν στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Μεσσηνιακού το απόγευμα της Τρίτης.

Εκεί άκουσαν τα μέλη του ΔΣ να τους αναφέρουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως η διοίκηση τους πιστεύει, τους στηρίζει στην προσπάθεια που κάνουν και πως μοναδικός στόχος για την ομάδα παραμένει το πρωτάθλημα και η άνοδος.

Ανέφεραν επίσης ότι οι δηλώσεις που έγιναν από τον τεχνικό της ομάδας ήταν ατυχείς, δεν αντιπροσωπεύουν τα δικά τους πιστεύω και ζήτησαν να μεταφέρουν και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές τα λεγόμενα τους.

Οι αρχηγοί της Μαύρης Θύελλας άκουσαν με προσοχή τους διοικούντες και παίρνοντας τον λόγο εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την αναστάτωση που δημιουργήθηκε και ταυτόχρονα την απορία εάν ο προπονητής πιστεύει η όχι στις δυνατότητές τους. Τέλος, επανέλαβαν με τη σειρά τους πως μοναδικός τους στόχος και επιδίωξη είναι το πρωτάθλημα.

Αυτό που διαφαίνεται από την πλευρά της μελανόλευκης διοίκησης είναι πως στην παρούσα φάση προέχει η επιστροφή της ηρεμίας στο ποδοσφαιρικό τμήμα καθώς το πρωτάθλημα μπαίνει σε κρίσιμη καμπή, οι υποχρεώσεις τρέχουν και την Κυριακή η ομάδα καλείται να δώσει παιχνίδι με την Ζάκυνθο.
Περιμένουν βέβαια την δημόσια τοποθέτηση του τεχνικού της ομάδας που θα γίνει την Πέμπτη ενώ
με την πρώτη ευκαιρία θα μιλήσουν και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους επιβεβαιώσουν την εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και της κοινής πίστης στην πραγματοποίηση του στόχου.

Οι μελανόλευκοι είχαν ρεπό την Τρίτη και από την Τετάρτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο, την Κυριακή στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

769 views
Top