Μαύρη Θύελλα: “Παίζεται” μια θέση με Ζάκυνθο

Μετά από μία “περίεργη” εβδομάδα κατά την οποία τα εξωαγωνιστικά θέματα βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος, η Καλαμάτα θέλει να επιστρέψει στις νίκες την Κυριακή και να διατηρηθεί στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας υποδεχόμενη την Ζάκυνθο.

Το ματς, το οποίο θυμίζουμε θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ. προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι νησιώτες στην επιστροφή τους, κρύβει παγίδες για την Καλαμάτα καθώς οι νεοφώτιστοι έρχονται ενισχυμένοι και θα παλέψουν χωρίς άγχος το ματς ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Καλάματα ολοκλήρωσε επί της ουσίας το μεσημέρι της Παρασκευής την προετοιμασία της για το παιχνίδι με τον Νίκο Ζαλίκα να μην υπολογίζει ως γνωστόν τον ανέτοιμο Παπουτσογιαννόπουλο και τους τραυματίες Σαραντόπουλο και Μερκούρη.

Οι μελανόλευκοι ευχήθηκαν στον εορτάζοντα Ορέστη Νικολόπουλό για την ονομαστική του εορτή και στο διπλό που έγινε φάνηκε πως το σχήμα δεν θα έχει ιδιαίτερες διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα τελευταία ματς πλην ίσως μιας θέσης.

Στην Πύλο, ο Νίκος Ζαλίκα είχε επιλέξει τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο στον άξονα αντί του Ρονκάτο με τον νεαρό καλαματιανό μέσο να κάνει ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια και είχε περάσει ο Καμινιώτης σε ρόλο επιτελικού μέσου με τον Κουρέλλα αριστερά (ο οποίος ήταν επίσης στους διακριθέντες) και τον Γουερέ δεξιά.

Στο διπλό που έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού ο Νίκος Ζαλίκας δοκίμασε σχήμα με τον Ρονκάτο αριστερά, όπως ακριβώς δηλαδή είχε παίξει στον Πύργο, αφήνοντας εκτός τον Κουρέλλα. Βέβαια εν τέλει δεν αποκλείεται να ξαναδούμε και το σχήμα του τελευταίου ματς με την Βάρδα όπου ο Βραζιλιάνος είχε πάρει θέση πίσω από τον Τσουλάκο και στον άξονα έπαιξαν οι Τσεμπερίδης, Καμινιώτης.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι υπέγραψαν την Παρασκευή τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας που έχει να κάνει κυρίως με τα ωράρια αλλά και τον τρόπο λειτουργίας του τμήματος. 

790 views
Top