Έψαξε Αβράμη και Πέτρο ο Ρονκάτο και τους το αφιέρωσε!

Αφού... πάλεψε με τα δοκάρια τις προηγούμενες αγωνιστικές, ο Εβάντρο Ρονκάτο έσπασε το ρόδι στο ματς με την Ζάκυνθο σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα στην σεζόν. Ο βραζιλιάνος περίμενε πως και πως την στιγμή, χωρίς να σημαίνει πως ήταν αυτοσκοπός το γκολ, αλλά το χρειαζόταν και για λόγους ψυχολογίας.

Όπως ήταν φυσικό το πανηγύρισε σαν βραζιλιάνος και οι άνθρωποι που έτρεξε να το αφιερώσει ήταν ο Αβράμης Αθηνέλης και ο Πέτρος Μαυροειδής!

Κινήθηκε αρχικά προς τον πάγκο και αφού πανηγύρισε με τον Πέτρο Μαυροειδή και τους αναπληρωματικούς, έψαξε με το βλέμμα του τον φροντιστή της Μαύρης Θύελλας. Έδειξε με το χέρι του προς το μέρος που καθόταν ενώ και ο φροντιστής της Μαύρης Θύελλας μόλις αντιλήφθηκε την κίνησή του πλησίασε στην γραμμή και τον αγκάλιασε.

Η ψυχή των αποδυτηρίων της Μαύρης Θύελλας, ο αγαπητός απ΄ όλους Αβραάμ, έχει κερδίσει όλη την ομάδα με την παρουσία του και οι μελανόλευκοι σε κάθε ευκαιρία επιδιώκουν να του εκφράσουν την εκτίμησή τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον έτερο “εργάτη” της Μαύρης Θύελλας, τον αεικίνητο φυσικοθεραπευτή Πέτρο Μαυροειδή, που κάνει “θαύματα” στην αποκατάσταση των τραυματιών.

766 views
Top