Μαύρη Θύελλα: “Παίζεται” για Τσεμπέριδη, πάνε Μικρομάνη

Το πρόβλημα στον δικέφαλο που αποκόμισε ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης στο ματς με την Ζάκυνθο είναι μεν άμεσα αντιμετωπίσιμο, χρειάζεται όμως προσοχή.

Ο Γιώργος Τσικούρης, ο οποίος εξέτασε τον 31χρονο μέσο της Μαύρης Θύελλας στο ιατρείο του στην Αθήνα, άφησε ένα παράθυρο ανοικτό για το ματς της Κυριακής στην Κεφαλλονιά αλλά όλα θα κριθούν από την ανταπόκριση που θα δείξει στις θεραπείες.

Ο Τσεμπερίδης θα μείνει εκτός την Τετάρτη και θα ξεκινήσει την Πέμπτη με ατομικό πρόγραμμα και ανάλογα με την αίσθηση που θα έχει θα προσαρμοστεί ανάλογα η προετοιμασία.

Οι μελανόλευκοι φόρτισαν “μπαταρίες” στο ρεπό της Τρίτης και από Τετάρτη ξεκινούν την προετοιμασία τους για το τέταρτο εκτός έδρας ματς της σεζόν, στο Ληξούρι.

Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδιαίτερα αισιόδοξο αποτέλεσμα τόσο της άνετης νίκης με την Ζάκυνθο όσο και της μείωσης της απόστασης από την κορυφή. Μάλιστα εάν την Κυριακή πάνε όλα καλά στην Κεφαλλονιά και βοηθήσουν τα αποτελέσματα (ο Αστέρας Αμαλιάδας, θυμίζουμε, παίζει ντέρμπι στον Πύργο), η διαφορά μπορεί να μειωθεί περαιτέρω.

Καιρού επιτρέποντος η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στην Μικρομάνη. Ο Νίκος Ζαλίκας, πέρα από το θέμα με τον Τσεμπερίδη θα περιμένει να δει και σε ποια κατάσταση βρίσκονται και οι υπόλοιποι του ιατρικού δελτίου της προηγούμενης εβδομάδας, Σαραντόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος και Μερκούρης.

681 views
Top