Μαύρη Θύελλα: Νοκ άουτ τρείς, αγώνας δρόμου για Τσεμπερίδη, από το Σάββατο Κεφαλλονιά

Με γεμάτο το ιατρικό δελτίο προετοιμάζεται για την τέταρτη εκτός έδρας εξόρμησή της στην φετινή σεζόν η Μαύρη Θύελλα καθώς απ΄ότι φαίνεται τα προβλήματα τραυματισμών θα τους ταλανίσουν και αυτή την εβδομάδα.

Ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης θα κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι έτοιμος για το Ληξούρι. Στην προπόνηση της Τετάρτης, η οποία τελικά έγινε στο πλαστικό του Ασπροχώματος λόγω της βροχόπτωσης, έτρεξε για ένα δεκάλεπτο χωρίς να τον ενοχλήσει ο δικέφαλος.

Το ίδιο θα κάνει και την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα δοκιμάσει να μπεί με την ομάδα οπότε και θα φανεί εάν είναι διαθέσιμος για το Κυριακάτικο ματς με τον Παλληξουριακό.

Τα μαντάτα, ωστόσο δεν είναι ευχάριστα από το μέτωπο των υπόλοιπων τραυματιών. Οι Σαραντόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος και Μερκούρης μπήκαν στο πρόγραμμα με μεγάλη επιφύλαξη αλλά μόνο ο τελευταίος έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει.

Ο Σαραντόπουλος προέρχεται από υποτροπή στον δικέφαλο οπότε χρειάζεται μεγάλη προσοχή ενώ και ο Παπουτσογιαννόπουλος, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα ένα μήνα τώρα, δεν θα ρισκάρει να μπεί χωρίς να είναι 100% έτοιμος.

Στο μεταξύ, οι μελανόλευκοι θα κάνουν την πρώτη αποστολή με διανυκτέρευση για φέτος καθώς θα αναχωρήσουν το Σάββατο για την Κεφαλλονιά. Υπήρξε αίτημα στην ΕΠΟ προκειμένου η σέντρα του αγώνα να γίνει νωρίτερα ώστε να διευκολυνθούν στην επιστροφή αλλά δεν έγινε δεκτό καθώς υπάρχει βραδινό ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.


750 views
Top