Μαύρη Θύελλα: Μάθημα προς γνώση και συμμόρφωση

Η επομένη της γκέλας στην Κεφαλλονιά δεν θα μπορούσε παρά να είναι μέρα αυτοκριτικής και σκέψης στην Μαύρη Θύελλα καθώς η ομάδα σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς δεν κατάφερε να πάρει αυτό που δικαιούταν λόγω απόδοσης.

Τα πράγματα στο Ληξούρι δεν πήγαν όπως τα περίμεναν ή ήλπιζαν στο μελανόλευκο στρατόπεδο, μιας και χάθηκαν δυο πολύτιμοι βαθμοί, πλην όμως η ομάδα θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα και να κοιτάξει αυτά που έρχονται.

Η εξέλιξη του αγώνα ασφαλώς και θα πρέπει να προβληματίσει καθώς μόνο έτσι θα οδηγήσει σε γόνιμα συμπεράσματα και όχι σε αφορισμούς. Η αλήθεια είναι πως δύσκολα μπορούν να επαναληφθούν όσα έγιναν στο γήπεδο του Αγ. Αντωνίου με την προϋπόθεση όμως πως και η ομάδα θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις γι΄ αυτό.

Η νίκη λοιπόν δεν χάθηκε στην φάση του 93’ και στο φάουλ του Αλέξη Λυκούδη αλλά πολύ νωρίτερα. Χάθηκε από το πλήθος των χαμένων ευκαιριών σ΄ ένα ακόμη ματς. Χάθηκε από το γεγονός πως οι μελανόλευκοι δεν τελείωσαν την παρτίδα με δεύτερο και τρίτο γκολ και έδωσαν δικαίωμα στους γηπεδούχους να ελπίζουν σ’ ένα θαύμα μέχρι την τελευταία φάση, όπως δηλαδή και έγινε!

Η διαχείριση ενός άσχημου αποτελέσματος απαιτεί ψυχραιμία και καθαρό μυαλό και υπό αυτό το πρίσμα το βλέπουν στην Μαύρη Θύελλα.

Μην ξεχνάμε πως πριν δυο εβδομάδες η ομάδα ήταν έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή και τώρα είναι τρείς. Κατανοητό πως ΘΑ μπορούσε να είναι στον πόντο, αλλά οι υποθέσεις δεν έχουν χώρο στο ποδόσφαιρο.

Ο Νίκος Ζαλίκας μίλησε στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση της Δευτέρας κάνοντας αναφορά στα πεπραγμένα της Κεφαλλονιάς αλλά και την αντίδραση που θα πρέπει να βγάλει η ομάδα στην συνέχεια.

Χρόνος πάντως για εσωστρέφεια δεν υπάρχει καθώς η Καλαμάτα επιστρέφει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Την Τετάρτη (22/11) θα υποδεχτεί τον Πανθουριακό στο γήπεδο Μεσσηνιακού στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, σ’ ένα ματς κατά το οποίο αναμένεται εκτεταμένο ροτέισον από τον Ζαλίκα.


602 views
Top