Μαύρη Θύελλα: Πρόστιμο σε Γουερέ, συστάσεις για αναρτήσεις!

Ο Πολ Γουερέ ήταν το πρώτο... θύμα του εσωτερικού κανονισμού που υπέγραψαν την περασμένη εβδομάδα οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας.

Ο Κενυάτης ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με πρόστιμο γιατί μετέβη καθυστερημένα στο γήπεδο πριν τον ημιτελικό με τον Πανθουριακό. Ωστόσο, δεν ήταν αυτός ο λόγος για τον οποίο έμεινε εκτός αποστολής αλλά το γεγονός πως δεν ήταν απόλυτα καλά εξαιτίας μιας ίωσης.

Στο μεταξύ, έγιναν συστάσεις σε όλους να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που επίσης προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό.

Η προπόνηση της Πέμπτης περιλάμβανε αποκατάσταση γι΄ αυτούς που αγωνίστηκαν στον ημιτελικό ενώ εκτός έμεινε ο Γουερέ, ο Ρονκάτο που έχει ένα χτύπημα στο γόνατο και ο Αθανασόπουλος ο οποίος έγινε αλλαγή εξαιτίας ενός σφιξίματος στον δικέφαλο.

Πιο χαλαρά έκανε ο Πέτρος Καμινιώτης λόγω ενοχλήσεων στην μέση ενώ στο πρόγραμμα της ομάδας μπήκαν οι Τσεμπερίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Σαραντόπουλος και Μερκούρης.

Έχουν προγραμματιστεί προπονήσεις την Παρασκευή και το Σάββατο και στην συνέχεια οι μελανόλευκοι θα πάρουν διήμερο ρεπό.

1475 views
Top