Μαύρη Θύελλα: Δίτερμα με Ολυμπιακό Καλ.

Η αισιοδοξία της προηγούμενης εβδομάδας έδωσε την θέση της στην κατήφεια. Η Καλαμάτα πάνω που πήγε να σηκώσει κεφάλι βρέθηκε και πάλι να δίνει το φιλί της ζωής σε μια ομάδα πολύ κατώτερη αγωνιστικά. Ο ΑΟ Λεβάντε βιώνει δύσκολες καταστάσεις από την αρχή της σεζόν, μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας έλεγαν στο περιθώριο του αγώνα με την Καλαμάτα πως δεν ξέρουν μέχρι πότε θα μπορούν να «τρέξουν» την ομάδα συμπληρώνοντας πως τα οικονομικά δεν «βγαίνουν», οπότε το δώρο –τρίποντο ήταν κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτο.
Στην Καλαμάτα από την άλλη, έπεσε και πάλι περίσκεψη αφού η ομάδα σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς δεν είχε την αποτελεσματικότητα στην επίθεση αναλογικά με τις ευκαιρίες που δημιούργησε.
Η βαθμολογία βέβαια δεν αποτυπώνει ούτε τις τελικές προσπάθειες ούτε το… μονότερμα που έπαιξαν οι μελανόλευκοι στο γήπεδο Μαχαιράδου αλλά την σκληρή πραγματικότητα. Κι αυτή λέει πως η Καλαμάτα μετά από 9 ματς βρίσκεται έναν μόλις βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (παίζει μάλιστα στην Χαλκίδα την Κυριακή η οποία είναι ακριβώς από κάτω) με τις ήττες πλέον να είναι περισσότερες από τις νίκες (4 έναντι 3).
Θεωρείται δεδομένο πως τον τελευταίο μήνα του χρόνου θα υπάρξουν αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας οι οποίες ήδη έχουν δρομολογηθεί. Με δεδομένο όμως πως το ταμείο είναι… μείον, παραμένει εν αμφιβόλω η δυνατότητα διορθωτικών κινήσεων που θα μπορούν να προσφέρουν ουσιαστικό αποτέλεσμα.
Ο Λεωνίδας Μπίλης θα δώσει ευκαιρίες και σε παίκτες που δεν είχαν έως τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής και σ΄ αυτό το πλαίσιο εντάσσεται το δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα που θα δώσει αύριο η Καλαμάτα με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Ο 47χρονος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα με τις «ρεζέρβες» συν τους Τορεζάνι, Αθανασόπουλο που έγιναν αλλαγή στην Ζάκυνθο ενώ και ο Λάκης Σπάλας θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ.

651 views
Top