Μαύρη Θύελλα: Ανησυχία για Τσεμπερίδη, ίωση ο Ζαχαρόπουλος

Ανησυχία σκόρπισαν στην Μαύρη Θύελλα οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο που αισθάνθηκε ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης, στο τέλος της σημερινής (29/11) προπόνησης στο γήπεδο Μικρομάνης.

Ο 31χρονος μέσος της Μαύρης Θύελλας έβγαλε κανονικά το πρόγραμμα και κατόπιν παραπονέθηκε για ένα σφίξιμο, κάτι όπως που μπορεί να οφείλεται στον βαρύ αγωνιστικό χώρο, κυρίως από την χθεσινή προπόνηση και να μην είναι κάτι σοβαρότερο.

Θυμίζουμε πως ο υπερπολύτιμος στην φετινή Μαύρη Θύελλα, Τσεμπερίδης, δεν αγωνίστηκε στο Ληξούρι, κουβαλώντας πρόβλημα στον δικέφαλο από το ματς με την Ζάκυνθο.

Η προετοιμασία ενόψει Παναρκαδικού συνεχίστηκε με προβλήματα και για δυο ακόμη μελανόλευκους. Ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος και ο Χάρι Ντε Νικόλο έχουν ίωση και ο μεν καλαματιανός μέσος έτρεξε λίγο και αποχώρησε προκειμένου να μην επιβαρυνθεί περαιτέρω, ο δε Αυστραλός επιθετικός έμεινε εκτός.

Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά υπό τις οδηγίες του Νίκου Ζαλίκα, ο οποίος από αύριο θ’ αρχίσει να δουλεύει για το κυριακάτικο ματς με τους αρκάδες.

 

 

500 views
Top