Μαύρη Θύελλα: Ατομικό οι Γουερέ, Λιόλιος, Καντούτσης

Με μικροπροβλήματα τραυματισμών συνεχίζεται η προετοιμασία της Μαύρης Θύελλας ενόψει του κρίσιμου αγώνα στα Βραχνείκα με τον τοπικό Διαγόρα.

Η Καλαμάτα θα επιδιώξει πάση θυσία την επιστροφή στις νίκες ώστε να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και μάλιστα μπορεί να μειώσει την διαφορά εάν στο ντέρμπι κορυφής στους Μολάους μεταξύ Βλαχιώτη και Αμαλιάδας λήξει χωρίς νικητή.

Η προπόνηση της Πέμπτης έγινε στο γήπεδο Ασπροχώματος με τρείς από τους μελανόλευκους να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Γουερέ, Καντούτσης και Λιόλιος περισσότερο για προληπτικούς λόγους καθώς δεν εκφράζεται ανησυχία για την Κυριακή.

Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκαν οι Τσουλάκος και Αθανασόπουλος οι οποίοι τις προηγούμενες μέρες είχαν κάνει συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Νίκος Ζαλίκας δούλεψε περισσότερο στην τακτική ενώ οι μελανόλευκοι έκαναν και τελειώματα.
Η προπόνηση της Παρασκευής όπου ενδεχομένως θα φανούν κάποιες από τις σκέψεις του 55χρονου τεχνικού για το ματς στην Αχαία, θα γίνει στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

 

 

435 views
Top