Είδαν τις «ρεζέρβες» Μπίλης, Σπάλας

Χρήσιμο διπλό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε η Καλαμάτα με μικτή ομάδα που την συγκρότησαν παίκτες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ Καλαμάτας. Ο Λεωνίδας Μπίλης χρησιμοποίησε κατά βάση ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν έχουν χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στην ομάδα προκειμένου να δεί τον βαθμό ετοιμότητάς τους και βέβαια το κατά πόσο θα μπορεί να τους υπολογίζει για την συνέχεια. Το ίδιο βέβαια συνέβη και απο πλευράς Λάκη Σπάλα ο οποίος είχε τα μάτια του στραμμένα και στα παιδιά του Ολυμπιακού Καλαμάτας τα οποία έχουν δοθεί με την μορφή δανεισμού στην ΑΕΚ.
Το διπλό έγινε στο «Γ. Λουκαρέας» και ο 47χρονος τεχνικός της Μαύρης Θύελλας χρησιμοποίησε 15 συνολικά ποδοσφαιριστές. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν οι Διαμάντης, Κακαλής, Καραλής, Οδεμισιώτης, Λίπι, Κολημήτρας, Κωνσταντινίδης, Κουντάνης, Αθανασόπουλος, Κερμενίδης, Γιακουμής. Στο δεύτερο ημίχρονο κάτω από τα δοκάρια κάθησε ο Άγγελος Γκαρμίρης ενώ αγωνίστηκαν ακόμη οι Τορεζάνι, Νινιός, Νικολόπουλος.
Με την μικτή ομάδα Ολυμπιακού και ΑΕΚ έπαιξαν δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μέρος αγωνίστηκαν οι Ρακόπουλος (Ολυμπιακός Καλ.), Κατσάκος, Παραπονιάρης, Μαγουλιανίτης (ΑΕΚ Καλ.), Μπάτζιος (Ολυμπιακός Καλ.), Τσούλος, Σωτηρόπουλος, Σταμούλος (Ολυμπιακός Καλ.), Τσεκάνι, Μπέρμπερι (Ολυμπιακός Καλ.), Στυλιανόπουλος. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι: Δημητρακόπουλος, Μπαντάς, Γυφτέας (Ολυμπιακός Καλ.), Διπλάρης, Ανδρεάκος (Ολυμπιακός Καλ.), Μπίνο (Ολυμπιακός Καλ.), Αλεβίζος, Γεωργαντάς, Μπαρούνης, Αναγωνστόπουλος (Ολυμπιακός Καλ.), Παναγιωτόπουλος.

1392 views
Top