Εποχή Αγαθοκλή Χριστόπουλου στην Μαύρη Θύελλα!- ΓΣ στις 20 Ιανουαρίου για αλλαγή διοίκησης (ΦΩΤΟ)

Απόφαση για αλλαγή σελίδας στην Μαύρη Θύελλα έλαβε το διοικητικό συμβούλιο κατά την έκτακτη συνεδρίασή του το βράδυ της Δευτέρας και ο ιστορικός σύλλογος περνάει πλέον στον έλεγχο του Αγαθοκλή Χριστόπουλου!

Ο πρόεδρος του Πανθουριακού ήταν παρών στην συνεδρίαση, στην οποία έγινε διεξοδική συζήτηση για τα θέματα της μεταβίβασης και πάρθηκε η απόφαση διεξαγωγής γενικής συνέλευσης στις 20 Ιανουαρίου ώστε να εκλεγεί η διοίκηση η οποία θα οδηγήσει την Μαύρη Θύελλα στην μετά Παπαδόπουλο εποχή.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος θα έχει εξωδιοικητικό ρόλο καλύπτοντας οικονομικά το εγχείρημα, καθώς θα προς το παρόν θα συνεχίσει να ηγείται διοικητικά του Πανθουριακού.

Στο σχήμα θα βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, ο οποίος μάλιστα παραβρέθηκε στην συνάντηση, ο Παύλος Κρανιώτης από το νυν ΔΣ, ο Παναγιώτης Καλκαβούρας και ο Παναγιώτης Στάθης.

Όπως είναι φυσικό τα μέλη της νέας διοίκησης θα ξεκινήσουν άμεσα να τρέχουν τα θέματα της ομάδας και την 20η Ιανουαρίου θα αναλάβουν και τυπικά τον ρόλο τους. Ξεκινώντας από το θέμα του προπονητή θα μπουν όλα τα ζητήματα επί τάπητος για τον σχεδιασμό που θ΄ ακολουθήσει η ομάδα ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκονται αρκετά αγωνιστικά θέματα.

Όπως πάντως ειπώθηκε η ομάδα θα πάει με τον Έλβιο Μάνα και τον Τάκη Δρούγα στην Κάτω Αχαγιά την ερχόμενη Κυριακή για το ματς με την Αχαϊκή.

Στο μεταξύ, αγωνιστικά η Μαύρη Θύελλα παρουσιάζει σημάδια αποσύνθεσης. Είναι χαρακτηριστικό πως στην προπόνηση της Δευτέρας έλειπε... η μισή ομάδα.

Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Τσεμπερίδη, Τσατσόπουλου που έφυγαν πριν τις γιορτές, ο Ορέστης Νικολόπουλος είναι ήδη στην Άρτα για την ΑΕ Καραϊσκάκης, ο Νίκος Νικολόπουλος χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και ετοιμάζεται για ομάδα μάλλον της Αχαίας, ο Κουρέλλας είχε άδεια για οικογενειακό πρόβλημα αλλά δεν επέστρεψε ενώ απόντες ήταν οι Γουερέ, Χελάς, Βασιλόπουλος (ενδιαφέρον από Απόλλωνα).

Αύριο έχει προγραμματιστεί ρεπό ενώ την Τετάρτη μέλη της διοίκησης θα μιλήσουν στο τμήμα για τις αποφάσεις που πάρθηκαν.

 

1954 views
Top