Μαύρη Θύελλα: Τρεις μεταγραφές πρώτης γραμμής, σκληρή στάση με τους απόντες, Μάνα- Δρούγας στον πάγκο μέχρι νεωτέρας

Με το... καλημέρα στα βαθιά θα πέσει η νέα διοίκηση της Καλαμάτας, η οποία μεσούσης της χρονιάς δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου και του μακροχρόνιου σχεδιασμού.

Η καθημερινότητα της ομάδας και ιδιαίτερα η κατάσταση η οποία έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, απαιτούν άμεσες αποφάσεις και λύσεις καθώς το μαζικό κύμα φυγής που άρχισε να εκδηλώνεται πριν από τις γιορτές δημιουργεί ερωτηματικά για την επόμενη μέρα σε αγωνιστικό επίπεδο.

Από την Μαύρη Θύελλα ξεκαθαρίζουν πως δεν έχει δοθεί κανένα δελτίο και επίσης δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους απόντες από την στιγμή κατά την οποία η ομάδα έχει εκπληρώσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της έως τώρα.

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η νέα διοίκηση θα απαιτήσει την επιστροφή μέρους των προκαταβολών που έχουν δωθεί σε όσους αποχωρήσουν προκειμένου να πάρουν την ελευθέρα τους και η ομάδα να προχωρήσει σε αλλαγές.

Από την άλλη, τονίζεται πως κανείς δεν είναι αναντικατάστατος και ήδη με εντολή του Αγαθοκλή Χριστόπουλου έχουν ξεκινήσει επαφές με ποδοσφαιριστές.

Οι μελανόλευκοι έχουν μιλήσει με έναν στόπερ και δυο χαφ ενώ στα σκαριά βρίσκεται και συμφωνία με επιθετικό ο οποίος θα κάνει την διαφορά ενώ παρά την όποια φημολογία έχει αναπτυχθεί, δεν θα υπάρξει μετακίνηση ποδοσφαιριστή από τον Πανθουριακό.

Οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας– όσοι πλέον βρίσκονται ακόμη στην ομάδα – θα έχουν μια πρώτη γνωριμία και ενημέρωση για τα σχέδια της επερχόμενης διοίκησης από τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο, πριν την έναρξη της αυριανής (Τετάρτη) προπόνησης.

Στον πάγκο της ομάδας θα συνεχίσουν, μέχρι νεωτέρας, ο Έλβιο Μάνα με τον Παναγιώτη Δρούγα. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις για νέο τεχνικό αλλά θεωρείται δύσκολο να υπάρξει συμφωνία για ουσιαστικά 10 παιχνίδια που θα απομένουν μέχρι την λήξη. Εάν πάντως βρεθεί ο κατάλληλος, η Καλαμάτα δεν θα πεί όχι.

Στο μεταξύ, προχωρούν οι διεργασίες για την στελέχωση του νέου ΔΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες για την θέση του προέδρου θα προταθεί ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος και στο συμβούλιο θα μετέχουν οι Απόστολος Κουκούτσης και Πάνος Κουντάνης. Το σχήμα θα είναι επταμελές και θα οριστικοποιηθεί τις προσεχείς μέρες ενώ και η Γενική Συνέλευση θα επισπευστεί για τις 18 Ιανουαρίου εφόσον τακτοποιηθούν οι διαδικαστικές εκκρεμότητες με τον τόπο διεξαγωγής και την δημοσίευση στον Τύπο.

 

1775 views
Top