Μαύρη Θύελλα: Ομιλία Σταματογιαννόπουλου, τεχνικός διευθυντής ο Στέλιος Παπαδόπουλος, τιμωρία Τσουλάκου (φωτο)

Την πρώτη γνωριμία τους με μέλη της επερχόμενης διοίκησης της Καλαμάτας, είχαν οι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας, λίγο πριν την προπόνηση της Τετάρτης στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Στους μελανόλευκους μίλησε ο Γιάννης Σταματογιαννόπουλος, ο οποίος ανέλυσε τις βασικές αρχές του πλάνου της νέας διοίκησης τονίζοντας πως ο ρόλος της ομάδας θα εξακολουθήσει να είναι πρωταγωνιστικός και θα υπάρξει ενίσχυση όπου χρειαστεί.

Ξεκαθάρισε πως δεν θα διαφοροποιηθούν οι αρχικές συμφωνίες που είχε κάνει μαζί τους η διοίκηση Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως η παρουσία του Αγαθοκλή Χριστόπουλου αποτελεί εγγύηση και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία της ομάδας σε όλους τους τομείς.

Μαζί του στα γραφεία της ομάδας ήταν και οι Απόστολος Κουκούτσης, Πάνος Κουντάνης ενώ από την απερχόμενη διοίκηση το παρών έδωσαν οι Δημήτρης Ηλιόπουλος και Χρήστος Κορομηλάς.

Οι διεργασίες για την στελέχωση της νέας διοίκησης συνεχίζονται ενώ σε αναβαθμισμένο ρόλο συνεχίζει ο Στέλιος Παπαδόπουλος ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή. Επίσης, ο Κώστας Σωρανίδης θα συνεχίσει ως υπεύθυνος επικοινωνίας ενώ επαφές γίνονται και για την θέση του γενικού αρχηγού η οποία θα καλυφθεί από πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Ποιοι μένουν, ποιοι αποχωρούν

Ομιχλώδες ωστόσο παραμένει το τοπίο σχετικά με τον έμψυχο δυναμικό της ομάδας καθώς κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιοί από τους απόντες του τελευταίου διαστήματος υπολογίζονται για την συνέχεια.

Το σίγουρο είναι πως ανακοινώθηκε 15νθήμερη τιμωρία στον Σταύρο Τσουλάκο για πειθαρχικό παράπτωμα πράγμα που σημαίνει πως ο 29χρονος επιθετικός θα αποτελέσει παρελθόν.

Επίσης, οι Ορέστης Νικολόπουλος και Δημήτρης Τσατσόπουλος έχουν αποχωρήσει οριστικά και αμετάκλητα ενώ σε συμβιβαστική αποχώρηση οδηγείται και ο Αλέξανδρος Τσεμπερίδης.

Στον αέρα βρίσκεται το θέμα του Πωλ Γουερέ, ο οποίος είχε πρόταση από ομάδα στο Καζακστάν. Από την στιγμή μάλιστα που πρόκειται για επαγγελματική κατηγορία η Καλαμάτα δεν μπορεί να εναντιωθεί στην μετακίνηση. Αβέβαιο είναι και το μέλλον του Νίκου Κουρέλλα, ο οποίος αντιμετωπίζει οικογενειακό πρόβλημα και πως το παρών είναι άγνωστο ποια θα είναι η εξέλιξη.

Παρελθόν από την ομάδα θα αποτελέσει ο Νίκος Βασιλόπουλος (κοντά σε Απόλλωνα) ενώ το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και με τον Νίκο Νικολόπουλο. Ο 19χρονος μέσος πάντως προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το ματς με την Αχαϊκή και οι όποιες εξελίξεις θα δρομολογηθούν από την ερχόμενη Δευτέρα. Τα ίδια ισχύουν και για τον Βαγγέλη Χελά.

Μεταγραφικά υπάρχει κινητικότητα και επαφές με ποδοσφαιριστές ανώτερης κατηγορίας. Ο προβληματισμός γι΄αυτές τις καλές περιπτώσεις είναι πως όποιος αποκτηθεί από την Football League θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά από ένα μήνα, όπως ορίζει ο κανονισμός για όσους έρχονται από επαγγελματική κατηγορία.

Στη προπόνηση, η οποία έγινε από το τεχνικό δίδυμο των Έλβιο Μάνα, Τάκη Δρούγα (ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος δούλεψε με τους γκολκήπερ), με ιδιαίτερα μάλιστα ένταση μετά από καιρό, πήραν μέρος 21 ποδοσφαιριστές. Ήταν οι Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Νικ. Νικολόπουλος, Νινιός, Καντούτσης, Λιόλιος, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μερκούρης, Ρονκάτο, Μπεσσής, Γκόμες, Καλογερόπουλος, Ντε Νικόλο και οι Τσιγαρίδης, Κανανάι Ρονάλντο, Πικιός, Τσαγκλής και Τσακαλάκος από τις Ακαδημίες.

Δείτε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την προπόνηση στην φωτ. gallery που ακολουθεί.

 

1394 views
Top