Μαύρη Θύελλα: Κομβικό το ματς στην Κάτω Αχαγιά, από Δευτέρα ενσωματώνεται ο Γκελγκέρια

Με την προσοχή αποκλειστικά στραμμένη στο ματς με την Αχαϊκή βρίσκονται στην Μαύρη Θύελλα καθώς η παρουσία της ομάδας και το αποτέλεσμα στην Κάτω Αχαγιά θα αφήσουν το αποτύπωμά τους τόσο στην μετέπειτα αγωνιστική παρουσία της ομάδας, όσο και στην ψυχολογία που θα διαμορφωθεί.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η Καλαμάτα θα πάει αρκετά αποδυναμωμένη για την σέντρα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπολείπεται σε δυναμική της “προβληματικής” το τελευταίο διάστημα Αχαϊκής.

Η Μαύρη Θύελλα εκστρατεύει στην Κάτω Αχαγιά μετά από τρία χρόνια και την μεγάλη νίκη με 1-4 που έχει πετύχει το Νοέμβρη του 2014. Η Αχαϊκή βρίσκεται σε αγωνιστική αλλά και διοικητική κρίση το τελευταίο διάστημα με αποτέλεσμα στα τέσσερα τελευταία ματς να έχει μόλις ένα βαθμό.

Οι μελανόλευκοι έχουν συλλέξει τις πληροφορίες τους για την προσεχή αντίπαλό τους και έχουν στα χέρια τους το βίντεο του τελευταίου αγώνα που έδωσε στους Μολάους, στην ήττα με 3-0 από τον Αστέρα Βλαχιώτη, οπότε θα πάνε καλά διαβασμένοι στο ματς.

Η προπόνηση εξαιτίας της βροχόπτωσης έγινε στο γήπεδο Ασπροχώματος και οι Τάκης Δρούγας, Έλβιο Μάνα δούλεψαν αρκετά στην τακτική και στα τελειώματα. Το ευχάριστο είναι πως πλέον υπολογίζεται και ο αυστραλός Ντε Νικόλο καθώς μετά τον γραφειοκρατικό κυκεώνα, εκδόθηκε εν τέλει το δελτίο του.

Στα μεταγραφικά δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερες εξελίξεις καθώς οι μελανόλευκοι έχουν χτυπήσει κάποιες πόρτες και περιμένουν απάντηση. “Τελειωμένο” θεωρείται μόνο του θέμα του Έλβις Γκελγκέρια καθώς η Καλαμάτα τα έχει βρεί με τον Απόλλωνα και τον Ηρακλή και ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναμένεται να ενσωματωθεί στην Μαύρη Θύελλα την Δευτέρα, λίγες μέρες πριν κλείσει τα 19 του χρόνια.


 

817 views
Top