Αχαϊκή- Καλαμάτα 0-0: Έχασε την ευκαιρία και τον Καμινιώτη!

Μακριά από τη νίκη και το γκολ, σ’ ένα ακόμη εκτός έδρας ματς, έμεινε η Μαύρη Θύελλα παραχωρώντας 0-0 στην Αχαϊκή, στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς.

Και οι δυο ομάδες παρατάχθηκαν με συνθέσεις ανάγκης, καθώς έχουν αποδυναμωθεί το τελευταίο διάστημα και πρώτο τους μέλημα ήταν να διαφυλάξουν το απαραβίαστο της εστίας τους και στην συνέχεια να ψάξουν το γκολ.

Οι μελανόλευκοι έδειξαν διάθεση, ήταν σαφώς καλύτεροι των αντιπάλων τους και είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά έδειξαν και και πάλι σοβαρές αδυναμίες, οι οποίες έτσι κι αλλιώς προϋπήρχαν των τελευταίων αποχωρήσεων.

Η Καλαμάτα αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για περισσότερο από μισή ώρα, καθώς ο Κοκκίνης αποβλήθηκε στο 54′, αλλά παρά την πίεση δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία του Δρακόπουλου.

Οι μελανόλευκοι είχαν κορυφαία στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ένα σουτ του Καμινιώτη στο δοκάρι στο 31'. Στο δεύτερο και μετά την αποβολή ανέβασαν τις γραμμές αλλά η Αχαϊκή καλά κλεισμένη δεν επέτρεψε να δημιουργηθούν καταστάσεις. Η καλύτερη φάση για την Μαύρη Θύελλα ήρθε σε κεφαλιά του Αθανασόπουλου ελάχιστα άουτ στο 67’.

Το άσχημο για την Μαύρη Θύελλα είναι πως δέχτηκε κάρτα ο Πέτρος Καμινιώτης, η οποία είναι η τέταρτη και θα απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Πανηλειακό την ερχόμενη Κυριακή.

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Γερασιμόπουλος,(91' Ντάζος), Στεφανόπουλος, Ρίλντι (33'λ.τ. Χαρικιόπουλος), Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Μητρόπουλος,(93' Μπίτρας), Αποστολόπουλος, Πατάπης, Σαμπανέϊ, Σταυρόπουλος.

Καλαμάτα: Γκόμες, Παπουτσογιανόπουλος, Λιόλιος, Καντούτσης, Καλογερόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Καμινιώτης, Νικολόπουλος, Αθανασόπουλος, Σαραντόπουλος(81' Μερκούρης), Ρονκάτο.

963 views
Top