Μαύρη Θύελλα: Μεταγραφικό καρέ με δυο Αργεντινούς επιθετικούς, στόπερ και “εξάρι” - Επιστρέφει ο Τσουλάκος

Μεταγραφικό καρέ έχουν στα σκαριά στην Μαύρη Θύελλα και εάν όλα πάνε καλά δεν αποκλείεται η ομάδα να παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Πανηλειακό!

Σύμφωνα με πληροφορίες του “sport365.gr, την Τρίτη αναμένονται στην Καλαμάτα τέσσερις συνολικά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προορίζονται να καλύψουν θέσεις στις οποίες “πονάει” η ομάδα.

Πρόκειται για δυο αργεντινούς, ο ένας είναι σέντερ φορ και ο δεύτερος ακραίος επιθετικός και δυο ακόμη Έλληνες, στόπερ και αμυντικό χαφ.

Οι δυο αργεντινοί αγωνίζονται στην Γ΄ κατηγορία Ισπανίας και τους συνοδεύουν καλές συστάσεις, όπως επίσης και οι δυο Έλληνες με τους οποίους υπάρχει αρχική συμφωνία και εάν όλα πάνε καλά ενδεχομένως να προλάβουν και το κυριακάτικο ματς.

Επίσης, θετική για την ομάδα εξέλιξη είχε το θέμα της τιμωρίας του Σταύρου Τσουλάκου. Στον αγώνα που δίνει η Μαύρη Θύελλα δεν περισσεύει κανείς και σ’ αυτό το πνεύμα η τιμωρία του αναστέλλεται και ο παίκτης από την Τετάρτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας.

Ο 29χρονος επιθετικός βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας το απόγευμα της Δευτέρας και σε συνομιλία που είχε με τον Γιάννη Σταματογιαννόπουλο, δόθηκε τέλος στο θέμα που δημιουργήθηκε.

Στο αγωνιστικό σκέλος, όσοι εκ των μελανόλευκων έπαιξαν στην Κάτω Αχαγιά έκαναν αποθεραπεία την Δευτέρα και οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικό πρόγραμμα στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Την Τρίτη υπάρχει ρεπό και όλοι θα επιστρέψουν την Τετάρτη προκειμένου να ξεκινήσουν προετοιμασία ενόψει Πανηλειακού.1089 views
Top