Μαύρη Θύελλα: Πλακάτ για την Μακεδονία, ευχαριστίες από τον Πανηλειακό

Εναρμονισμένοι στο κλίμα της ημέρας και το συλλαλητήριο που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με αίτημα να μην περιλαμβάνεται ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων, ήταν οι οργανωμένοι της Μαύρης Θύελλας, στο ντέρμπι με τον Πανηλειακό.

Πριν την έναρξη του ματς κράτησαν πλακάτ στα χέρια τους σχηματίζοντας την φράση “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ”.

Στο μεταξύ, δεν υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στην μαθητική κερκίδα (φωτ. κάτω) καθώς αφενός μεν ήταν η πρώτη φορά που άνοιξε και ενδεχομένως η ιδιαιτερότητα του ματς αλλά και ο φόβος της βροχής κράτησαν κάποιους μακρυά από το γήπεδο. Η μαθητική κερκίδα πάντως αποτελεί μια κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση και όπως φαίνεται είναι στα σχέδια των ανθρώπων της Μαύρης Θύελλας να καθιερωθεί.

Το ντέρμπι ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο και η διοίκηση του Πανηλειακού εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση για την φιλοξενία, με αποδέκτες τόσο την διοίκηση της Μαύρης Θύελλας όσο και την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Επίσης συγχαίρουν το διαιτητικό τρίο της συνάντησης. Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Πανηλειακός θέλει να ευχαριστήσει την διοίκηση της Καλαμάτας για την άψογη φιλοξενία καθώς και τον Υποδιευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας κ. Μάνταλο για τα υποδειγματικά μέτρα προστασίας που παρείχε.

Τέλος, συγχαίρουμε τον κ. Γκάμαρη και τους βοηθούς τους για την άψογη διαιτησία τους στο χθεσινό παιχνίδι και τους ευχόμαστε να φτάσουν μέχρι και την Σούπερ Λιγκ, γιατί τέτοιες διαιτησίες έχει ανάγκη το ποδόσφαιρό μας”.768 views
Top