Χριστόπουλος σε Γκασούκα: “Εδώ έριξες άγκυρα”!- Μπουγέλο στα αποδυτήρια και πανηγυρισμοί με τον κόσμο (βίντεο)

Στα... ουράνια βρέθηκε ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος με τη νίκη της Μαύρης Θύελλας επί του Αστέρα Βλαχιώτη και με την λήξη του ματς έσπευσε στα αποδυτήρια της ομάδας όπου πανηγύρισε έξαλλα το αποτέλεσμα με τους μελανόλευκους.

Είναι τρελός, είναι τρελός ο ... πρόεδρος”, τραγουδούσαν μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας που... έλουσαν τον χρηματοδότη της ομάδας, πετώντας νερά στον αέρα εν είδει σαμπάνιας!

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος συνεχάρη άπαντες για την μεγάλη επιτυχία και τους ζήτησε να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά. Ιδιαίτερη συνομιλία είχε με τον χρυσό σκόρερ της ομάδας, Χρήστο Γκασούκα, στον οποίο έβγαλε το... καπέλο, στην κυριολεξία (!), καθώς του δώρισε το καπέλο της Μαύρης Θύελλας που φορούσε!

Μπράβο για την εμφάνιση και τα γκολ. Εδώ πλέον έριξες άγκυρα”, του είπε χαρακτηριστικά ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος. Ο 20χρονος επιθετικός ζούσε μεγάλες στιγμές και τα λόγια του χρηματοδότη της ομάδας τον έκαναν να αισθανθεί ακόμη πιο όμορφα.

Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια ο Αγ. Χριστόπουλος πήρε και νέα χαρά καθώς πληροφορήθηκε το ισόπαλο αποτέλεσμα του Παμίσου με την Κυπαρισσία που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση της διαφοράς από τον Πανθουριακό. Στην έξοδο από τον χώρο των αποδυτηρίων ήρθε και η αποθέωση από οπαδούς της Μαύρης Θύελλας οι οποίοι τον περίμεναν και όταν εμφανίστηκε πιάστηκαν όλοι μαζί αγκαλιά και άρχισαν να χορεύουν φωνάζοντας “Μαύρη Θύελλα”!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο του sport365.gr με την μοναδική αυτή σκηνή. 

1211 views
Top