Πάνδημο το τελευταίο αντίο στον Λυκούργο Γαϊτανάρο (ΦΩΤΟ)

Η ποδοσφαιρική- και όχι μόνο- Καλαμάτα, αποχαιρέτησε το μεσημέρι της Τετάρτης, τον Λυκούργο Γαϊτανάρο, ο οποίος έφυγε από την ζωή την περασμένη Δευτέρα, προκαλώντας θλίψη.

Πάνδημο το τελευταίο αντίο, στον Μητροπολιτικό ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα, με την παρουσία φίλων, αθλητικών παραγόντων, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης, παλαιμάχων και κόσμου από όλη την Μεσσηνία.

Όλοι είχαν μια καλή κουβέντα, ένα περιστατικό να διηγηθούν από τον γεμάτο βίο του “προέδρου των προέδρων”, ο οποίος θα περάσει στην ιστορία γι’ αυτή του την μοναδική σχέση με την “Μαύρη Θύελλα”.

Επικήδειους εκφώνησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, ο πρόεδρος του συνδέσμου Παλαιμάχων Καλαμάτας Μανώλης Θεοδώρου και ο εγγονός του εκλιπόντος, ο οποίος φέρει το όνομά του και συγκίνησε με τα λόγια προς τον παππού του.

Παρόντες από πλευράς αυτοδιοίκησης η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Κουκούτσης, ο πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ο δήμαρχος Οιχαλίας Αριστείδης Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγής Κουμάντος, ο πρόεδρος του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας, Νίκος Μπασακίδης, κ.α.

Από τον αθλητικό κόσμο, παρόντες μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιάννης Σταματογιαννόπουλος με τον ομόλογό του του Τέλου Άγρα Παναγιώτη Καλκαβούρα, ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας Παύλος Κρανιώτης, οι παλαίμαχοι Κώστας και Δημήτρης Ασημακόπουλος, Ηλίας Δαμήλος, Άκης Δάλλας, Νικήτας Παπανικολόπουλος, Νίκος Μουλατσιώτης, Κώστας Πλακουδάκης, Γιώργος Φάββας, ο πρώην αντιπρόεδρος της Καλαμάτας, Δημήτρης Τσάκωνας με το μέλος Χρήστο Κορομηλά, ο πρώην πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Γρηγορόπουλος, οι προπονητές Αλέκος Τσατάς, Στάθης Βανικιώτης, Κώστας Λαμπρόπουλος, ο ταμίας της ΕΠΣΜ, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, Νίκος Κοσσάρης, ο Κώστας Δέδες με τον Γιώργο Τσιμικλή και τον Θόδωρο Μπασέα αλλά και τον Γιώργο Κατσαφάδο κ.α.

Η ταφή του Λυκούργου Γαϊτανάρου έγινε στους Δολούς της Μεσσηνιακής Μάνης, απ’ όπου καταγόταν και ποτέ δεν εγκατάλειψε.

 

1836 views
Top