Μαύρη Θύελλα: Μόνο με... θαύμα ο Σαραντόπουλος, ελπίδες για “Τόρε”

Πλάνα χωρίς τον Άγγελο Σαραντόπουλο είναι υποχρεωμένος να καταστρώσει ο Μάρκος Στεφανίδης στην Μαύρη Θύελλα, καθώς ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα μείνει εκτός μάχης στο Σαββατιάτικο μεσσηνιακό ντέρμπι με τον Τσικλητήρα!

Ο Σαραντόπουλος δεν προπονήθηκε ούτε την Πέμπτη και ουσιαστικά τέθηκε νοκ άουτ από το ματς καθώς οι ενοχλήσεις στον δικέφαλο δεν έχουν υποχωρήσει. Όλες τις τελευταίες μέρες υποβάλλεται σε θεραπεία και πηγαίνει καλύτερα αλλά θα χρειαζόταν ένα θαύμα για μπεί.

Το πρόβλημα με τον Σαραντόπουλο αυξάνει τους πονοκεφάλους του Μάρκου Στεφανίδη καθώς μειώνονται επικίνδυνα οι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες επιλογές του.

Ο 50χρονος τεχνικός, ο οποίος έχει σφίξει τα λουριά στις προπονήσεις και οι μελανόλευκοι φεύγουν... κομμάτια από το γήπεδο, ελπίζει να ακούσει τα ευχάριστα μαντάτα από την ΕΠΟ για την έκδοση του δελτίου στον Φράνκο Τορεζάνι.

Ο Αργεντινός περιμένει πως και πως να μπει σε δράση και μάλιστα επικοινώνησε ο ίδιος με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, όπου έχουν “κολλήσει” τα χαρτιά του, από την οποία έλαβε την διαβεβαίωση πως θα υπάρξει άμεση ενημέρωση της ΕΠΟ και θα βγεί το δελτίο του.

Το θέμα του “Τορε” θα ξεκαθαρίσει, θετικά ή αρνητικά την Παρασκευή, οπότε ο Στεφανίδης θα προχωρήσει στις επιλογές του για τον Μεσσηνιακόεμφύλιο”. Εκτός πάντως από τις αλλαγές που θα υπάρξουν μεσοεπιθετικά με την απουσία του Σαραντόπουλου, δεν αποκλείεται η τράπουλα να ανακατευτεί και στην άμυνα.

Κληρώνει τηλεόραση το Σάββατο

Mε μια τηλεόραση 43’’ θα φύγει απο το γήπεδο Μεσσηνιακού ένας από τους φιλάθλους της Σαββατιάτικης αναμέτρησης της Καλαμάτας με τον Τσικλητήρα.

Η Καλαμάτα με ανακοίνωσή της ενημερώνει τον κόσμο πως στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με βάση τους αριθμούς που αναγράφονται στα εισιτήρια του παιχνιδιού με μεγάλο δώρο μια τηλεόραση 43 ιντσών!


638 views
Top