Μαύρη Θύελλα: Στα μελανόλευκα ο Αλέξανδρος Μασούρας- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Βάζει δύναμη και νιάτα στην μεσαία γραμμή η Μαύρη Θύελλα καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο μέσο Αλέξανδρο Μασούρα!

Ο γιαννιώτης ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως εξάρι και οχτάρι έμεινε ελεύθερος στις αρχές του μήνα από την Αναγέννηση Καρδίτσας και σύμφωνα με πληροφορίες του “sport365.grθα αποτελέσει το νέο απόκτημα της Καλαμάτας.

Ο Μασούρας, ο οποίος είναι διεθνής με τη Νέων, αγωνίστηκε σε 5 συνολικά ματς της Football League και τρία Κυπέλλου Ελλάδος στον πρώτο γύρο. Η τελευταία του συμμετοχή με τα καναρίνια ήταν κόντρα στον Αιγινιακό στις 21 Ιανουαρίου και γι’ αυτό τον λόγο θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί με την Καλαμάτα αφού συμπληρωθεί ένας μήνας απ’ αυτή την τελευταία του επαγγελματική συμμετοχή.

Πήγε στην Καρδίτσα από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί όπου το καλοκαίρι του 2015, μετά από μια αξιόλογη παρουσία στα τμήματα υποδομής, υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Μασούρας αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα στην Καλαμάτα, όπου και θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της απόκτησή του.

Με “Τόρε” κόντρα στην Πύλο

Ενισχυμένη με το Φράνκο Τορεζάνι θα παραταχθεί η Μαύρη Θύελλα στο Μεσσηνιακό “εμφύλιο” της 16ης αγωνιστικής, αύριο (Σάββατο, 17/2, 15:00), στο γήπεδο Μεσσηνιακού.
Το δελτίο του αργεντινού μέσου εκδόθηκε σήμερα όπως είχαμε αναφέρει και ο παίκτης βρίσκεται στην διάθεση του Μάρκου Στεφανίδη.

Στα ευχάριστα της τελευταίας προπόνησης στο γήπεδο Μεσσηνιακού, ήταν πως μπήκε στο πρόγραμμα και ο Άγγελος Σαραντόπουλος, και θα είναι διαθέσιμος, πλην όμως έχει μείνω πίσω από πλευράς ετοιμότητας καθώς έχασε τις τελευταίες προπονήσεις.

Οι μελανόλευκοι μοίρασαν και γι’ αυτό το ματς προσκλήσεις σε σχολεία και περιμένουν την προσέλευση του κόσμου, τόσο γιατί πρόκειται για το ντέρμπι του νομού όσο και για το γεγονός πως δεν υπάρχει άλλη ποδοσφαιρική δράση το διήμερο.


1400 views
Top