Μελανόλευκη “τρέλα” για την κούπα: Πριμ 2.000 ευρώ από Χριστόπουλο και αποθέωση στα αποδυτήρια! (φωτο)

Η δεύτερη συνεχόμενη κούπα και κυρίως το τρόπος με τον οποίο ήρθε, γιορτάστηκε έξαλλα από τους μελανόλευκους, η πλειοψηφία των οποίων πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο με την ομάδα.

Μετά την απονομή του τροπαίου, το οποίο φέτος ήταν διαφορετικό των προηγούμενων ετών και τις αναμνηστικές φωτογραφίες, η... δράση μεταφέρθηκε στα αποδυτήρια όπου οι μελανόλευκοι έστησαν το πρώτο... γλέντι.

Κοντά τους έσπευσαν και τα μέλη της διοίκησης, μαζί με τον χρηματοδότη της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλο, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες (προηγήθηκε η νίκη με τον Αστέρα Βλαχιώτη).

Είναι τρελός ο πρόεδρος, είναι τρελός ο πρόεδρος”, ξέσπασαν οι μελανόλευκοι σηκώνοντας... στον αέρα τον Αγαθ. Χριστόπουλο, ενώ λίγο αργότερα άρχισαν εν χορώ να λένε “πες το, πες το”, εννοώντας το πριμ και ο χρηματοδότης τους απάντησε “2.000”!

Μια κούπα, ένας τίτλος είναι το καλύτερο ξεκίνημα που θα μπορούσε να περιμένει μια νέα διοίκηση. Είναι πολύ σημαντικό και θα προσπαθήσουμε όλοι μας και εγώ προσωπικά, ώστε η ομάδα να έχει μια ανοδική πορεία.

"Η ομάδα έχει τεράστια ιστορία, κόσμο και δυναμική και δεν της άξιζε η πορεία των τελευταίων ετών. Προσπαθούμε σε πρώτη φάση να οργανώσουμε τα πράγματα ώστε την νέα σεζόν να είμαστε έτοιμοι να πάμε για πρωτάθλημα και άνοδο”, μας είπε λίγο μετά ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, προσθέτοντας πως δεν φοβήθηκε το ματς στην παράταση καθώς είδε τους μελανόλευκους με τρομερή διάθεση και αυταπάρνηση να τα δίνουν όλα, αλλά στην κανονική διάρκεια και στο γκολ του Πάμισου καθώς μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν καλύτερος.

Ήταν μια μεγάλη νίκη μετά από τεράστια προσπάθεια όλων των παιδιών. Καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και φτάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους”, τόνισε ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος, ο οποίος υπερέβαλλε εαυτόν κάνοντας υπερπροσπάθεια τις τελευταίες μέρες προκειμένου να είναι έτοιμος.

Και όχι μόνο τα κατάφερε αλλά ήταν και εκ των κορυφαίων του τελικού. “Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Τσικούρη και τον Πέτρο Μαυροειδή γιατί με την βοήθεια και την φροντίδα τους κατάφερα να αγωνιστώ, τόσο εγώ όσο και ο Βασίλης (σ.σ. Αθανασόπουλος)”, κατέληξε.

 

 

1145 views
Top