Μαύρη Θύελλα: Αρνητικά τα μαντάτα για Ρονκάτο, ανησυχία για Γκόμες- Σκέψεις για Παραλία!

Δεν ήθελε να... το πιστέψει ο Μάρκος Στεφανίδης πως (και) ο Ρονκάτο δεν θα αγωνιστεί στο Κυριακάτικο ματς με τον Παλληξουριακό, αλλά η απάντηση της ΕΠΟ για την κόκκινη που δέχτηκε ο βραζιλιάνος στον τελικό του Κυπέλλου ήταν ξεκάθαρη: η τιμωρία της μίας αγωνιστικής είναι εκτελεστή στην πρώτη αγωνιστική δραστηριότητα που ακολουθεί, οπότε μένει εκτός για δεύτερο σερί ματς.

Ο βραζιλιάνος δεν αγωνίστηκε στην Ζάκυνθο καθώς είχε συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Τσικλητήρα αλλά στο μεταξύ ήρθε και η κόκκινη στον τελικό με τον Πάμισο.

Η εξέλιξη αυτή μπερδεύει ακόμη περισσότερο την κατάσταση αναφορικά με το σχήμα που θα κατεβάσει την Κυριακή ο 50χρονος τεχνικός, καθώς θυμίζουμε τιμωρημένοι είναι επίσης οι Καλογερόπουλος, Καντούτσης.

Την Πέμπτη πάντως φάνηκε μια αχτίδα φωτός από το μέτωπο των τραυματιών καθώς στο πρόγραμμα μπήκε τόσο ο Μιχάλης Ζαχαρόπουλος όσο και ο Αλέξανδρος Ερέκι. Αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι, κάτι που δεν μπορεί να ειπωθεί και για το Νίκο Λιόλιο, η συμμετοχή του οποίου φαίνεται πως θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Ανησυχία υπάρχει και για τον Φελίπε Γκόμες. Ο βραζιλιάνος πορτιέρο υποβάλλεται σε θεραπεία για τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, δεν έχει γυμναστεί καθόλου την εβδομάδα και την Παρασκευή θα δοκιμάσει με την ελπίδα πως δεν θα νοιώσει ενοχλήσεις.

Στο μεταξύ, η άσχημη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο Μεσσηνιακού έχει βάλει σε σκέψεις τους μελανόλευκους οι οποίοι εξετάζουν το ενδεχόμενο να ζητήσουν αλλαγή έδρας.

Το Δημοτικό στάδιο βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και γεννήθηκε η σκέψη για “μετακόμιση”, ενόψει του Κυριακάτικου ματς. Η Παραλία έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα και σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί η αλλαγή θα υποβληθεί το σχετικό αίτημα στην ΕΠΟ.


768 views
Top