Μαύρη Θύελλα: Ενδεκάδα με Τσιγαρίδη και άμυνα ανάγκης

Υπό κανονικές συνθήκες, το ματς με τον Παλληξουριακό στο γήπεδο Μεσσηνιακού, θα ήταν “άσος” από την Καλαμάτα μέχρι... το Ληξούρι, αλλά με την λειψανδρία της Μαύρης Θύελλας λόγω τιμωριών και τραυματισμών, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.

Η Καλαμάτα θα προσπαθήσει την Κυριακή (15:00) να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δυο ματς (τελευταία νίκη στις 11/2 με Βλαχιώτη) με τον Μάρκο Στεφανίδη να αναζητεί λύσεις μέσα από 11άδα ανάγκης.

Οι Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Ρονκάτο είναι τιμωρημένοι (ο πρώτος μάλιστα με δυο αγωνιστικές), ενώ γεμάτο μέσα στην εβδομάδα ήταν και το ιατρικό δελτίο.

Ο Λιόλιος δεν φαίνεται να έχει συνέλθει πλήρως από το διάστρεμμα που έπαθε πριν δυο εβδομάδες με τον Τσικλητήρα, αλλά είναι θετικό πως στην προπόνηση της Παρασκευής πήρε χρόνο συμμετοχής στο δίτερμα.

Μικροενοχλήσεις αισθάνεται και ο Ερέκι, ενώ συντηρητικά μπήκε ο Γκόμες. Από την άλλη, έτοιμος δείχνει ο Ζαχαρόπουλος, ο οποίος θα σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος ανασταλτικά.

Οι μεγάλες διαφοροποιήσεις θα έρθουν στην άμυνα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θ’ αποτελέσουν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Νινιός, δεξιά θα παίξει ο Ηλίας Μερκούρης και αριστερά ο Ερέκι, εκτός κι αν ο Λιόλιος είναι τελικά ok για να ξεκινήσει.

Η τριάδα στο κέντρο θα αποτελείται από τους Τορεζάνι, Ζαχαρόπουλο, Σαραντόπουλο ενώ μια ακόμη έκπληξη θα έρθει στην επίθεση όπου ο νεαρός Πάρης Τσιγαρίδης ενδέχεται να βρεθεί στο αριστερό άκρο με τον Αθανασόπουλο στα δεξιά και τον Γκασούκα στην κορυφή.

Οι μελανόλευκοι θα προπονηθούν στο γήπεδο Μεσσηνιακού και το Σάββατο το πρωί. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς την Παρασκευή αλλά η καλοκαιρία του διημέρου, σύμφωνα με τις προβλέψεις, εκτιμάται πως θα βοηθήσει ώστε το γήπεδο να “στεγνώσει” κατά το δυνατόν ενόψει του αγώνα.


963 views
Top