Μαύρη Θύελλα: Ο στόχος της 3η θέσης και το στοίχημα των μικρών

Η Μαύρη Θύελλα βρέθηκε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης πρωταθλήματος με τις αλλαγές που έγιναν τον Γενάρη και έχει πλέον αλλάξει στόχευση επιδιώκοντας να κλείσει το δυνατόν υψηλότερα βαθμολογικά αλλά και “ωφέλιμα” την σεζόν.

Στα τέσσερα ματς που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο αλλά και όσα υπάρξουν στο θεσμό του Κυπέλλου ερασιτεχνών, ο Μάρκος Στεφανίδης θα ψάξει την “χρυσή τομή” μεταξύ της βαθμοθηρίας και των ευκαιριών που θα πρέπει να πάρουν τα νεώτερα παιδιά.

Βαθμολογικά η Καλαμάτα έχει πλέον στόχο την 3η θέση η οποία εν πολλοίς θα κριθεί στο κυριακάτικο ματς στην Τρίπολη. Εάν οι μελανόλευκοι φύγουν αλώβητοι από την Αρκαδία θα έχουν κάνει σημαντικό βήμα για να τερματίσουν πίσω από τους δυο βασικούς μονομάχους του τίτλου, χωρίς βέβαια αυτό εν τέλει να έχει και τόσο μεγάλη σημασία.

Ο Παναρκαδικός έχει κλείσει τρεις μήνες αήττητος έχοντας στο ίδιο διάστημα τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Η τελευταία του ήττα, πάντως ήταν από Μεσσηνιακή ομάδα εάν αυτό λέει κάτι, καθώς ο Τσικλητήρας είχε πάρει το διπλό στην Τρίπολη στις 7 Ιανουαρίου.

Εκτός από την 3η θέση, στην Καλαμάτα στοχεύουν να δώσουν ευκαιρίες στα νεώτερα παιδιά. Οι Ζώτος και Τσιγαρίδης έχουν πάρει ήδη συμμετοχή και ο τρίτος της Ακαδημίας που θ’ ακολουθήσει θα είναι, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Γιάννης Δημόπουλος, ο οποίος σωματοδομικά, αρχικά, δείχνει να έχει τα προσόντα να σταθεί σ’ αυτό το επίπεδο.

Κι άλλα όμως παιδιά, της Ακαδημίας που βρίσκονται στην ομάδα, γιατί υπάρχουν κι αυτά που έχουν δοθεί ως δανεικοί, θα είναι μαζί με την ομάδα στις προπονήσεις και κάποιοι στις αποστολές, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες και παραστάσεις. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει τους μικρούς και θέλει να τους βλέπει να παίρνουν συμμετοχές, κάτι που φάνηκε από την αποδοχή και το χειροκρότημα στο ματς με τον Παλληξουριακό.

Η προετοιμασία της Καλαμάτας για το ματς με τον Παναρκαδικό συνεχίστηκε με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο. Εκτός του τιμωρημένου Γιάννη Καλογερόπουλου, ο οποίος θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του Στεφανίδη.

 

630 views
Top