Μαύρη Θύελλα: Σπουδαία κίνηση Θωμά- Πρόβλημα ο Γκασούκας!

Σε πρόσωπο της αναμέτρησης μεταξύ της Καλαμάτας και του Διαγόρα Βραχνέϊκων αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Μπεσσής, ο οποίος είχε μια άτυχη στιγμή στον φάση της ισοφάρισης των πατρινών, κάτι που συμβαίνει και στους πλέον έμπειρους τερματοφύλακες σε όλο τον κόσμο. Ο 18χρονος όμως το πήρε βαριά και μετά το τέλος του ματς ξέσπασε βάζοντας τα κλάματα.

Μάλιστα, αντί να κινηθεί προς τον πάγκο της ομάδας μετά το τελευταίο σφύριγμα του Σελίμου, κατευθύνθηκε στην απέναντι πλευρά του γηπέδου ώστε να μην έρθει σε επαφή με τον κόσμο! Δίπλα του έτρεξαν άμεσα οι συμπαίκτες του και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Στέλιος Παπαδόπουλος, ο οποίος τον αγκάλιασε και προσπάθησε να τον παρηγορήσει. Λόγια παρηγοριάς του είπαν και οι υπόλοιποι ενώ ιδιαίτερη ήταν και η προσέγγιση του Άρη Θωμά.

Ο πρώην μελανόλευκος γκολκήπερ, ο οποίος παρά το σύντομο πέρασμά του από την Μαύρη Θύελλα πριν δυο χρόνια αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο και άφησε πολλούς φίλους στην Καλαμάτα, πλησίασε τον Μπεσσή και τον αγκάλιασε με την σειρά του, λέγοντας του να μην στεναχωριέται και πως ατυχίες συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο.

Τα λόγια του έμπειρου γκολκήπερ αλλά και η ζεστή υποδοχή του κόσμου που έδωσε αυθόρμητα το χειροκρότημα, όταν όλοι πλησίασαν στην καταπακτή για τα αποδυτήρια, φάνηκε να ηρεμούν τον Μπεσσή ο οποίος μάλιστα ανταπόδωσε το χειροκρότημα του κόσμου.

Μέσα στην καθολική αποδοχή της κερκίδας για την συμμετοχή των μικρών (στο ματς αγωνίστηκαν επίσης οι Τσιγαρίδης, Ζώτος), υπήρξαν και κανα- δυο φωνές προς τον Τάκη Δρούγα για τις επιλογές του, αποτέλεσμα -θέλουμε να πιστεύουμε -της πίκρας για την ισοφάριση και μόνο. Ο δρόμος πάντως αυτός είναι και το σκεπτικό των ανθρώπων της Μαύρης Θύελλας ορθό καθώς η συμμετοχή των μικρών είναι ίσως το μοναδικό όφελος στο φινάλε μιας χρονιάς όπου η ομάδα έχει ξεμείνει από στόχους.

Πρόβλημα στον έσω πλάγιο ο Γκασούκας

Πρόβλημα στον έσω πλάγιο από το ματς με τον Διαγόρα κληρονόμησε ο Χρήστος Γκασούκας, ο οποίος εξετάστηκε την Δευτέρα από τον κ. Στάθη. Ο Μεσολογγίτης φορ της Μαύρης Θύελλας έχει υποστεί διάταση πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το ματς Σαββάτου μες τον πρωτοπόρο Αστέρα Αμαλιάδας. Οι υπόλοιποι μελανόλευκοι έκαναν αποθεραπεία την Δευτέρα ενώ θα βρεθούν στο γήπεδο κανονικά και την Τρίτη.

Στην “Αρχόντισσα” ο χορός

Το ερχόμενο Σάββατο 24 Μαρτίου θα γίνει ο χορός της Καλαμάτας στην αίθουσα εκδηλώσεων “Αρχόντισσα”. Για πληροφορίες και προσκλήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Στέλιο Παπαδόπουλο στο τηλ. 6983720209.


1093 views
Top