Με Μαύρη Θύελλα τα εγκαίνια στο νέο γήπεδο των Σφαγείων!

 

Χαρακτήρα φιέστας θα πάρουν τα εγκαίνια του γηπέδου πρώην Σφαγείων με την Δημοτική αρχή Καλαμάτας να προγραμματίζει φιλικό της Μαύρης Θύελλας!

Οι μελανόλευκοι θα αντιμετωπίσουν Μικτή ομάδα επιλέκτων και θα δοθεί πανηγυρικός τόνος στην επανέναρξη λειτουργίας του γηπέδου το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του μετά από 14 χρόνια.

Η Καλαμάτα έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για την σεζόν από την 1η Απριλίου, με την αναμέτρηση στο Λεωνίδιο, αλλά οι προπονήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις και για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων με ομάδες της περιφέρειας.

Οι μελανόλευκοι θα παραταχθούν στο φιλικό χωρίς τους ξένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν προγραμματίσει να αποχωρήσουν τις επόμενες μέρες.

Τα εγκαίνια του γηπέδου των πρώην Σφαγείων, το οποίο θα χρησιμοποιείται από την Αναγέννηση κατά κύριο λόγο, θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αρχική ημερομηνία παράδοσης ήταν η 16η Απριλίου αλλά σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τι μέρες κάποιες τελευταίες εργασίες, οπότε το πιθανότερο είναι να υπάρξει μετάθεση με πιθανότερη νέα ημέρα την επόμενη Παρασκευή 20/4.

 

 

885 views
Top